iğne sıkıntı kanka toz moz bişeyler lazım banaEn hızlı olması için steorid basman lazım ondada dozunu fazla kaçırırsan şeyin kalkma ve kalp krizinden gitme ihtimalin var.
günde 2 kilo tavuk fazlamı olurGünlük alman gereken proteini alıp, alman gereken kaloriden %15-25 daha az alman gerek.
Steorid dışında hiç bir şey mucize ilaç değildir ha suplement alırsın sporuna ve beslenmeme dikkat etmezsin adam akıllı ilerleme olmaz. Parasına değicek kreatin var ondada genetiğinde varsa saçını dökebilir.iğne sıkıntı kanka toz moz bişeyler lazım bana
En hızlı olması için steorid basman lazım ondada dozunu fazla kaçırırsan şeyin kalkmama ve kalp krizinden gitme ihtimalin var.
tuna tavus bile 2 kilo tavuk yemiyodur knk bi spor salonuna git orada sana boyuna kilona göre bi program çıkartsınlariğne sıkıntı kanka toz moz bişeyler lazım bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
günde 2 kilo tavuk fazlamı olur
Benim peder zaten kel dökülecek saç dökülür.Steorid dışında hiç bir şey mucize ilaç değildir ha suplement alırsın sporuna ve beslenmeme dikkat etmezsin adam akıllı ilerleme olmaz. Parasına değicek kreatin var ondada genetiğinde varsa saçını dökebilir.
gidicem zatentuna tavus bile 2 kilo tavuk yemiyodur knk bi spor salonuna git orada sana boyuna kilona göre bi program çıkartsınlar
O zaman uzak dur derim yoksa etrafta jony gibi gezme ihtimalin var. Sen ilk natürel olarak başla ilerleyince suplement alırsın şimdilik gerek yok.Benim peder zaten kel dökülecek saç dökülür.
aşırı kilolu değilsen 1 yıl da mis gibi vücut yapılır.aşırı kilolu değilim fakat ortalamada değilim. en hızlı şekilde bu kiloyu atıp nasıl kaslanabilirim. bi tür takviye almam gerekirmi? beyler 1 yıl kadar bi sürede goril gibi olmam lazım durum acil.
fazla olur.iğne sıkıntı kanka toz moz bişeyler lazım bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
günde 2 kilo tavuk fazlamı olur