20K bütçe telefon önerisi

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
591
Arkadaşlar selamlar yeni telefon alacağım Android bakıyorum mecburi, Özellik bakımından şarj ve kamera önemli benim için ayriyeten sosyal medyayı çok kullanıyorum (IG - YT vs vs.) güncelleme desteği alan kolay kolay yavaşlamayan bir telefon arıyorum buna göre bir öneri yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

O bütçede öyle bir cihaz yok. Kamera istersen batarya olmuyor, batarya istersen kamera. Bataryadan vazgeçersen S22 en mantıklı seçenek gibi. Çok çok iyi bir kameraya ihtiyacın yoksa Poco F5 daha mantıklı S22’den.

Son düzenleme:
O bütçede öyle bir cihaz yok kamera istersen batarya olmuyor, batarya istersen kamera. Bataryadan vazgeçersen S22 en mantıklı seçenek gibi. Çok çok iyi bir kameraya ihtiyacın yoksa Poco F5 daha mantıklı S22’den.
Bataryası ne kadar idare ediyor S22'nin?

Oyun oynamıyorum ama ona rağmen 4.30 saat mi gidiyor şarjı? Ne kötü bir telefon o!?
Kötü tasarımlı, Samsung dökümü işlemci ile başarısız Samsung termal performansı birleşince böyle oluyor.

Kötü tasarımlı, Samsung dökümü işlemci ile başarısız Samsung termal performansı birleşince böyle oluyor.
Bütçeyi ne kadar arttırsam sağlam bir telefon alabilirim S20FE falan kötü mü?

Bütçeyi ne kadar arttırsam sağlam bir telefon alabilirim S20FE falan kötü mü?
S23’e çıkmadıkça tam anlamıyla her yönden iyi bir telefon yok. S20 Fe kötü değil ama Poco F5 daha mantıklı.

S23’e çıkmadıkça tam anlamıyla her yönden iyi bir telefon yok. S20 Fe kötü değil ama Poco F5 daha mantıklı.
Poco vs gibi telefonları kullanmak istemiyorum hocam Samsung tarafında önerebileceğiniz model var mı başka?

Poco vs gibi telefonları kullanmak istemiyorum hocam Samsung tarafında önerebileceğiniz model var mı başka?
Samsung tarafında başarılı bataryaya sahip cihaz yok (S23 serisi hariç). Bataryadan vazgeçersen S21 Fe veya S22 al. Batarya bir tık daha iyi olsun diğer özelliklerde ortalama olsun yeter diyorsan S20 Fe günü kurtarır.

Samsung tarafında başarılı bataryaya sahip cihaz yok (S23 serisi hariç). Bataryadan vazgeçersen S21 Fe veya S22 al. Batarya bir tık daha iyi olsun diğer özelliklerde ortalama olsun yeter diyorsan S20 Fe günü kurtarır.
S20FE'de 7-8 saatlik mi kullanım sunuyor?

Arkadaşlar selamlar yeni telefon alacağım Android bakıyorum mecburi, Özellik bakımından şarj ve kamera önemli benim için ayriyeten sosyal medyayı çok kullanıyorum (IG - YT vs vs.) güncelleme desteği alan kolay kolay yavaşlamayan bir telefon arıyorum buna göre bir öneri yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
samsung galaxy s21 fe gayet iyi kamerasi da mükemmel 4500 mAh pil gücü var şarjıda iyi gidyior

Geri