Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
6 eylülde çıktığı zaman çoğu kişi game pass'ten oynayacağı için çok fazla hata bug görüceğiz ve bu yüzden puanı 83'e kadar düşebilir. Herkes çok iyi oyun olacak diyordu o kadarda iyi değil :)
İyi oyunu bırakın vasat'ın bile altı bence rezalet bir oyun insanlar fanatik at gözlüklerini çıkarıp şu oyunu tarafsız bir şekilde incelemelidir yıl 2023 ayıp.
F4_pExZXsAEszzw

F4_pExeXEAAMoEt

Son düzenleme:
İyi oyunu bırakın vasat'ın bile altı bence rezalet bir oyun insanlar fanatik at gözlüklerini çıkarıp şu oyunu tarafsız bir şekilde incelemelidir yıl 2023 ayıp.
F4_pExZXsAEszzw

F4_pExeXEAAMoEt
Beni korkutan kısmı optimizeyi toparlasınlar gerisi önemli değil benim için bethesta oyunlarını seven birisi olarak 3060 12 gb da medium oynamak hiç normal değil

Beni korkutan kısmı optimizeyi toparlasınlar gerisi önemli değil benim için bethesta oyunlarını seven birisi olarak 3060 12 gb da medium oynamak hiç normal değil
2023 böyle oyunu da bir oyuncu olarak kabul etmeyin bence ya yazık cidden teknik anlamda rezalet dökülüyor oyun ve RPG mekanikleri de Fallout 4 ve Skyrim gibi değilmiş ne seçersen seç sonuçlar aynı oluyormuş.
F4_jpCnW4AA_XK9

Son düzenleme:
F4_pExZXsAEszzw

F4_pExeXEAAMoEt
Resident Field falan da olabilirmiş aslında.

Aynen beyler series s güçsüz bg3 açamiyor oyun ps5 de 2k 30 1080p 40 fps çalışıyor :p series s güçsüz bg3 açamiyor olayın optimizasyonla alakası yok aynen kankaa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her zaman derim olay optimizasyonda biter ps5 bu oyunu 1080p'de 60 fps çalıştıramiyacak kadar güçsüz değil 2k 60 çok rahat çalıştırır optimizasyon yok oyunda series s bile bu oyunu 1080p 60 çalıştırır ps5 çalıştıramiyor şuan.

Fanboyluk yapıcam diye bu konudada bana cahil demezsiniz umarım ps5 de 1080p 40 tamamen rezalet series s de 1080p 60 çalışabilecek oyun ps5'de 1080p 40 fps series s'in bu oyunu çalıştıramamasıyla alakası yok oyunda optimizasyon yok. :D

Son düzenleme:
Her zaman derim olay optimizasyonda biter ps5 bu oyunu 1080p'de 60 fps çalıştıramiyacak kadar güçsüz değil 2k 60 çok rahat çalıştırır optimizasyon yok oyunda series s bile bu oyunu 1080p 60 çalıştırır ps5 çalıştıramiyor şuan.
O zaman siz neden SERİES X'de redfall'ı 30 fps oynuyorsunuz???

O zaman siz neden SERİES X'de redfall'ı 30 fps oynuyorsunuz???
Dediğim gibi hocam bg3'ün suçu ps5'in değil adam gibi okuyun yazdıklarımı ps5 bu oyun 2k 60 çok rahat açar burdada ps'i savunucam diye bana laf atmayın yapımcıya suç atın ps5 bukadar güçsüz konsol değil 1080p 40 fps ne KEKW.

Bukadar yapımcı övücüsü olmayın bildiğin optimizasyon yok.

Olayı xbox'a çekmeyinde oyunun rezaleti hakkında konuşun ben ps5'e değil bg3'e laf ediyorum burada.

Şuan fanboyluk yapıyorsun neyse ama yapımcılara suç atma dostum adamlar iyi oyun çıkarttı istersen git starfield'ın pc'de optimizyasyonuna bak.
Fanboyluk yapıcam diye bu konudada bana cahil demezsiniz umarım ps5 de 1080p 40 tamamen rezalet series s de 1080p 60 çalışabilecek oyun ps5'de 1080p 40 fps series s'in bu oyunu çalıştıramamasıyla alakası yok oyunda optimizasyon yok. :D

ps5 bu oyun 2k 60 çok rahat açar
Sanki bilmiyorduk.

Şuan fanboyluk yapıyorsun neyse ama yapımcılara suç atma dostum adamlar iyi oyun çıkarttı istersen git starfield'ın pc'de optimizyasyonuna bak.
KEKW ps5 gibi 10 trefalops güçlü bir konsolda 1080p 40 fps ve yapımcılara suç atmiyacağım başka arzunuz paşam? bildiğin adamlar optimizasyon yapmamış 1080p 40 fps ne birader oyunun güzelliğiyle alakası yok durumun adamlar optimizasyon yapamamış ben starfield'ın optimizasyonunada laf ederim ve oda rezalet sizin gibi xbox'u gömmek için gözümü kapatmiyorum olayı xbox'a çekmeye çalışmada doğrulara bak.

Sanki bilmiyorduk.
HAHAHA oyun 1080p 40 fps yapımcılara suç atma diyorsun adamlar optimizasyon yapamamış seninde kızman lazım XSX ve XSS'de redfall'ı 60 fps açardı mesela onuda arkane yapamadı onlarda suçlu.

Olayı xbox'a çekmeyinde oyunun rezaleti hakkında konuşun ben ps5'e değil bg3'e laf ediyorum burada.
Dostum series s yüzünden xbox'a geç gelecek oyun çünkü iki arkadaşınla oynama özelliğini series s kaldıramıyordu şuan konsola laf atmıyorum gerçekten iyi konsol fiyatıda iyi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,703
Üyeler
187,966
Son üye
quârzenn
Geri