Yardım Klavye alıcam yardım lazım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
96
Arkadaşlar hartcore FPS oyuncusuyum bana iyi kaliteli %60 ama hızlı bir klavye lazım aynı anda basılan tuşları algılayan tepkimesi iletmesi iyi olan bir f/p klavye yardımcı olabilirseniz sevinirim hem öneride bulunup hemde link şeklinde atarsanız mutlu

Gecenin 1inde açacağın başlığa yaa. Bildirim geliyor kardeşim gece gece

%75 istersen tavsiye ederim bu klavyeyi. Kullanıyorum ve mütiş bir klavye gerçekten.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
daha nereye başlık açacağını bilmiyorsun birde insanlara cins diyorsun ne yaşıyorsun sen oksijen israfı
Neysiniz olum siz hayırdır insan gibi bir şey soruyoruz ya yardımcı ol yada s*ktir ol git Allah alla m*nyakmısınıx nesinxi ne var yanlış attıysak artist
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

%75 istersen tavsiye ederim bu klavyeyi. Kullanıyorum ve mütiş bir klavye gerçekten.
Eyw kankam teşekkür ederim eski membran klavyeleri benziyor gideri var aslında tepkime olarak nasıl kanka yazılım desteği vesaire

Neysiniz olum siz hayırdır insan gibi bir şey soruyoruz ya yardımcı ol yada s*ktir ol git Allah alla m*nyakmısınıx nesinxi ne var yanlış attıysak artist
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eyw kankam teşekkür ederim eski membran klavyeleri benziyor gideri var aslında tepkime olarak nasıl kanka yazılım desteği vesaire
İndirm kategorisine soru konusu açıp haksızken üste çıkmaya çalışıyorsun, daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,800
Üyeler
195,165
Son üye
idrwin
Geri