ogulcanocakli
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
5 farklı hesaptan aldığım 5 ürünün hepsi kargoya verildi. Emeği geçenlere teşekkürler
indirim kovalamak düşmek oluyorsa ne işin var lan bu başlıktaDenemedim bile acığı indirim kovalayacak kadar senin gibi düşmedim şükür triplere giren sensin bilgilendirme amaçlı yorum yapıyorum.
öyle deme bi arkadaş trendyol canlı desteğe yazmış canlı destek elemanı kapından geri almaya gelecekmiş kargoyu hahahahaha5 farklı hesaptan aldığım 5 ürünün hepsi kargoya verildi. Emeği geçenlere teşekkürler
Ürünlerin altında ne zaman kargoya veriləcəyi yazıyor ordan hesap etmen gerek benimkilerin biri 4 saat digəri 30 dk idi 2'side 30 dk olmadan kargoya verildiNasıl yaptırdım acelem var falan mı dedin jdkdkdm
Hangi klavyeyi almıştım reis sanırım sordumda unutmul olabilirimbenim klavyeyi unuttular herhalde ya akşama verirler inşallah iptal olmasında yarın da verebilirler
Kanka ne yapacağız ben anlamadım telefonu azarbeycanca yaptım ama trendyola girince yine türkiyeden gözüküyor adres mi eklememiz laızmÜrünlerin altında ne zaman kargoya veriləcəyi yazıyor ordan hesap etmen gerek benimkilerin biri 4 saat digəri 30 dk idi 2'side 30 dk olmadan kargoya verildi
Konuda ki arkadaş detayı anlatmış aynisi yaptim bende ama bəzilərində bölge vs yokmuşKanka ne yapacağız ben anlamadım telefonu azarbeycanca yaptım ama trendyola girince yine türkiyeden gözüküyor adres mi eklememiz laızm
Ben 1 hesap ile sipariş verdikten sonra başka hesapta veremedim siz nasıl verdiniz ?Ürünlerin altında ne zaman kargoya veriləcəyi yazıyor ordan hesap etmen gerek benimkilerin biri 4 saat digəri 30 dk idi 2'side 30 dk olmadan kargoya verildi
başka telefondan denemen lazımBen 1 hesap ile sipariş verdikten sonra başka hesapta veremedim siz nasıl verdiniz ?