Öneri Mouse önerisi

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar takası yapacağım. Laptopumu,mouse’umu ve üstüne 150 TL vererek 2.el bi PC ile takas edeceğiz. 150-170 TL civarlarında mouse bakacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Gamepower icarusa bakabilirsin ama daha iyi modeller yoksa

G102 Prodigy değil de G102 LightSync daha güzel olur çünkü ışıkları daha fazla. Eğer çok önemli değil diyorsan normal G102 Prodigy alabilirsin.

G102 Prodigy değil de G102 LightSync daha güzel olur çünkü ışıkları daha fazla. Eğer çok önemli değil diyorsan normal G102 Prodigy alabilirsin.
Prodigy’de sadece mavi renk mi var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eline uyması çok önemli.
razer deathadder chroma kullanıyorum şuan g102 elime uyar mı?

Prodigy’de sadece mavi renk mi var?
Hayır, 16.8 milyon renk seçeneği var, yani RGB. Ancak LightSync olanındaki ARGB, daha fazla efekt sunuyor.
razer deathadder chroma kullanıyorum şuan g102 elime uyar mı?
Mouse'un boyutlarına baktım o mouse oturuyorsa G102 Prodigy de oturur. Sen yine de elinin uzunluğunu orta parmağından bilek çizgine kadar ölç ve bana söyle.

Hayır, 16.8 milyon renk seçeneği var, yani RGB. Ancak LightSync olanındaki ARGB, daha fazla efekt sunuyor.

Mouse'un boyutlarına baktım o mouse oturuyorsa G102 Prodigy de oturur. Sen yine de elinin uzunluğunu orta parmağından bilek çizgine kadar ölç ve bana söyle.
Tamam hocam ölçeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17-18cm hocam

Geri