Tmmçok azsa sorun olmuyor benimki de yamuk. foto atar mısın?
Atamıyorum dosya büyükçok azsa sorun olmuyor benimki de yamuk. foto atar mısın?
Rx 570 işte 2 fanliBu normal bir durum, 2 ve 3 fanlı büyük kartlar da olabilir, fizik kanunlarını çiğneyemessin, çok rahatsız ediyor ise kartın bükülen tarafına fana değmiyecek şekilde destek çubuk tarzı şeyler koyabilirisin, hatta aparat olarak satılıyor.
neyse 4 derece zaten az. sorun olmazAtamıyorum dosya büyük
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rx 570 işte 2 fanli
Atamıyorum dosya büyük
Rx 570 işte 2 fanli
Evet armor kullanıyorumArtık ekran kartları çok ağır, yani biraz yamuk olması normaldir. Ekran kartı desteği alabilirsiniz. Ancak armor model bir ekran kartı kullanıyorsanız başka. Armor modellerinin çoğunda ekran kartının PCB'si yamuk. Kullanıcı ile alakalı değil yani.
TeşekkürlerDediğimi gibi aparat alabilirsin yada uygun bir destek yapabilirisn, ama bir zararı yok onu bil.
O zaman sizinle veya kartın ağırlığı ile alakalı değil. O kartların çoğu fabrika çıkışlı bariz yamuk.Evet armor kullanıyorum
Teşekkürler
O zaman sizinle veya kartın ağırlığı ile alakalı değil. O kartların çoğu fabrika çıkışlı bariz yamuk.
Çok alaka. O kartı çıkarıp masaya koyun, yandan fotoğraf çekin. Yine yamuk olduğunu göreceksiniz. Ben yamultup gönderiyorlar demiyorum. Armor modeli direkt böyle geliyor diyorum.Ne alaka ? PCB sini yamultupmu gönderiyor bu adamlar ? Ekran kartını kasaya takıpta kasayı diklediğinde ekran kartı uç tarafından biraz yamulabilir çünkü ordan destek alamıyor kart.
Çok alaka. O kartı çıkarıp masaya koyun, yandan fotoğraf çekin. Yine yamuk olduğunu göreceksiniz. Ben yamultup gönderiyorlar demiyorum. Armor modeli direkt böyle geliyor diyorum.