Neler Yeni

WİTCHER 3 FRAME GENERATİON ÇALIŞMIYOR ?

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
Merhaba ne yalan söyleyeyim oyunu bu zamana kadar crack oynadım fakat sonuda satın aldım. Crack oynarken dlssg-to-fsr3 (Replace Nvidia DLSS-G Frame Gen with AMD FSR 3 Frame Gen) modunu kurup RTX 3060 ekran kartımla frame generation kullanarak oynamıştım. Şimdi Epic Games üzerinden satın aldım oyuna gene modu attım fakat dlss kare oluşturma (frame generation) oyun içinde etkinleşmiyor, yardımcı olur musunuz ? Epic Games ile alakalı bir problem mi ?

Not: Donanım hızlandırma açık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Paşadöner
Merhaba ne yalan söyleyeyim oyunu bu zamana kadar crack oynadım fakat sonuda satın aldım. Crack oynarken dlssg-to-fsr3 (Replace Nvidia DLSS-G Frame Gen with AMD FSR 3 Frame Gen) modunu kurup RTX 3060 ekran kartımla frame generation kullanarak oynamıştım. Şimdi Epic Games üzerinden satın aldım oyuna gene modu attım fakat dlss kare oluşturma (frame generation) oyun içinde etkinleşmiyor, yardımcı olur musunuz ? Epic Games ile alakalı bir problem mi ?

hocaam kullansanızda çamur ben diyeyim

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çamur değildi elimde ekran görüntüsü olsa atardım açıkçası dlss kalite modundayken ben frame generation açık, Ultra grafik ayarı Rtx performans modunda gözle görülür çamurlaşma vb. Rastlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
selçuk akdeniz

Dx12 klasörünün içine atinizmi dosyayi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Alpay
Hocam dlss to fsr3 yapmayın. Fsr2 to fsr3 yapın. Ben öyle yapınca oldu

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dx12 klasörünün içine atinizmi dosyayi
dx12 ye atmıştım evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC ye format attım dün gece oyunu daha indiremedim oyunu tekrar indirip sonucu yazarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dlss to fsr3 yapmayın. Fsr2 to fsr3 yapın. Ben öyle yapınca oldu
Hocam crackte hangi dosya fg çalıştırıyorsa orjinale de aynısını attım mantıken çalışması lazım.

Top Bottom