Corsair HS80 USB vs HyperX Cloud 3 USB

Gorkeemmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
437
Bütçe
3800
Hangisini almalıyım? İkisi de çok güzel kulaklıklar ama arada kaldım. 7.1 benim için önemli, mikrofonda önemli müzik-ses kaliteside önemli yapısal olarak malzemeside önemli. Yani direkt kulaklık mikrofon performansı çok önemli lakin bu ikidi arasında kaldım ve sıktı. İzlemediğim video kalmadı. Diğer forumda yazdım kimse bir şey yazmadı. Şansımı buradan yana kullanmaya karar verdim. Sadece ikisinden biri, başka öneriye ihtiyacım yok teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangisini almalıyım? İkisi de çok güzel kulaklıklar ama arada kaldım. 7.1 benim için önemli, mikrofonda önemli müzik-ses kaliteside önemli yapısal olarak malzemeside önemli. Yani direkt kulaklık mikrofon performansı çok önemli lakin bu ikidi arasında kaldım ve sıktı. İzlemediğim video kalmadı. Diğer forumda yazdım kimse bir şey yazmadı. Şansımı buradan yana kullanmaya karar verdim. Sadece ikisinden biri, başka öneriye ihtiyacım yok teşekkürler.
Hangisi daha iyi?

Son düzenleme:
cloud 3 hiç bakmadım bilmiyorum hs80 kullanıyorum istediğini sorabilirsin
7.1 özelliğini açtınız mı açtıysanız nasıl açtınız ve CS de ayak sesleri adamların nerden geldiği belli mi? Mikrofonu nasıl? Ses kalitesi nasıl? Memnun musunuz? Eksi yönleri neler? Kullanıcı olarak deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Cloud III Tek atar....

Cloud III Tek atar....
Karşılaştırmada Corsair'ın mikrofonu daha iyi gibi duruyor. Ayrıca 7.1 daha düzgün çalışıyormuş onda. Mikrofon hareketi ve yapısından dolayıda daha sağlam duruyor ama C3 ün de mikrofonu sağlam gibi duruyor. Bilemiyorum hangisini alsam. 7 tane video izledim 2-3 kere ama yinede karar veremedim.

7.1 özelliğini açtınız mı açtıysanız nasıl açtınız ve CS de ayak sesleri adamların nerden geldiği belli mi? Mikrofonu nasıl? Ses kalitesi nasıl? Memnun musunuz? Eksi yönleri neler? Kullanıcı olarak deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
mikrofonu bu fiyat bandında ki en kalitelisi 7.1 zaten acılması gereken bir şey + olarak bende dolby var onun sayesınde daha da iyi oluyor dolbysiz bilmiyorum eq ayarı çekilince gayet güzel oluyor ve hiç rahatsız hissetmedi beni (pedleri)
en kötü amazon veya hepsiburada gibi bir yerden alıp deneyebilirsiniz - yönü yok diyebilirim

Corsair in desteği biraz daha iyi bu da önemli.

mikrofonu bu fiyat bandında ki en kalitelisi 7.1 zaten acılması gereken bir şey + olarak bende dolby var onun sayesınde daha da iyi oluyor dolbysiz bilmiyorum eq ayarı çekilince gayet güzel oluyor ve hiç rahatsız hissetmedi beni (pedleri)
en kötü amazon veya hepsiburada gibi bir yerden alıp deneyebilirsiniz - yönü yok diyebilirim
Doğru dolby de var onda. Equolaizer ayarları hakkında bilgim yok açıkçası. Modları neler

bugün Corsair Hs 80 kablolu modeli geldi evelsi gün sipariş vermiştim bugüne kadar kullandığım en iyi kulaklık hele dolby atmos ile entegrelediğimde waow muazzam bir ses kalitesi + olarak mikrofonu wp de ve oyunlarda denedim :D telefondaki mikrofondan daha temiz ses veriyor :D kesinlikle kuruşu kuruşuna değecek

bugün Corsair Hs 80 kablolu modeli geldi evelsi gün sipariş vermiştim bugüne kadar kullandığım en iyi kulaklık hele dolby atmos ile entegrelediğimde waow muazzam bir ses kalitesi + olarak mikrofonu wp de ve oyunlarda denedim :D telefondaki mikrofondan daha temiz ses veriyor :D kesinlikle kuruşu kuruşuna değecek
Başka deneyiminiz oldu mu hocam? Onlarıda yazar mısınız? Cs oynuyorsanız 7.1 aktifleştirdiniz mi, nasıl aktifleştirdiniz ve ses kasma namına nasıl bir performans aldınız? Müziklerde ki performansı nasıl? Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hocam :D

Ha birde hocam nerden aldınız ve hangi renginden aldınız?

Başka deneyiminiz oldu mu hocam? Onlarıda yazar mısınız? Cs oynuyorsanız 7.1 aktifleştirdiniz mi, nasıl aktifleştirdiniz ve ses kasma namına nasıl bir performans aldınız? Müziklerde ki performansı nasıl? Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hocam :D

Ha birde hocam nerden aldınız ve hangi renginden aldınız?
Öncelikle cs go oynuyorum ama test etmedim valorant da denedim ses gayet iyi adamın sesini 10 metre öteden duyuyon 😂 stereo olarak dinlenilmesi gerekiyor ama fps oyunlarında dolby önerilmiyor
Ses kalitesi çok iyi eq ayarlarını yapınca muazzama dönüşüyor 😂 60 beygir şahine +40 beygir eklemişsin gibi

Gencergaming den aldım ilk gün kargolandı 2.gün bana geldi çok hızlılardı tebrik ederim kendilerini beklemiyordum bu kadar hızlı geliceğini

Renk olarakta beyaz aldım çünkü beyaz da gümüş de vardı aşırı hoş oldu bu ikili
Siyah seviyorsan tercih edilebilir + olarak benim sistemim siyah ama bu renk o kadar iyi ki siyah rengine bakmaya bile yanaşmadım hiç 😂

Son olarak şunuda söyleyim kablosuz versiyonunda dolby atmos ücretsiz geliyor ama kabloluda gelmiyor o yüzden dolby i ben paralı bir şekilde aldım bilgin olsun almak istersen sende paralı bir şekilde alıcaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,906
Üyeler
197,086
Son üye
expert1on
Geri