Çözüldü✓ Rival 3 ten rog kerise gecilir mi

hakan1454

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar elimde rival 3 mouse var ama elime biraz küçük geliyor bu ara gözüme rog keris mouse çok takıldı 2. Elde 700 tl civarı buldum sizce geçmeye değer mi rival 3 e göre biraz daha büyük müdür? Açıkçası anakartim rog olduğu için klavye ve mouse da rog yapayım diyede canım çekmedi değil sizce 700 e 1 yıl garantili rog keris almalimiyim

Ergo mouse istiyorsan Gladius ııı daha iyi sanırım. Kerisi hiç kullanmadım ama gladiusun şekli daha güzel. İkinci elde o paralara Gladius bulabilirsen daha iyi olur

Keris çok güzel 6 aydır kullanıyorum ama revkler ve renkler tartışılmaz bence geçebilirsin sorun olmaz

Merhaba arkadaşlar elimde rival 3 mouse var ama elime biraz küçük geliyor bu ara gözüme rog keris mouse çok takıldı 2. Elde 700 TL civarı buldum sizce geçmeye değer mi rival 3 e göre biraz daha büyük müdür? Açıkçası anakartim rog olduğu için klavye ve mouse da rog yapayım diyede canım çekmedi değil sizce 700 e 1 yıl garantili rog keris almalimiyim
Geçilmez. 100 daha koy AJ099 al ya da 500 koy sıfır R1 SE al.

Geçme dostum kronik kablo sıkıntısı var.Elimde şu an arızalı Keris var garantiden sıfırı gelecek satıcam onu Razer Cobra düşünüyorum.Keris'in paracord kablosu zayıf.

Güzel mouse ama bir sene kullanılmışına o para verilmez.

Hepinize teşekkürler sadece rog takim olsun diye canım çekmişti ondan düşünmüştüm ve biraz daha büyüktür elime rahat oturur diye ama sanırım vazgeçtim herkese hayırlı günler

Hepinize teşekkürler sadece rog takim olsun diye canım çekmişti ondan düşünmüştüm ve biraz daha büyüktür elime rahat oturur diye ama sanırım vazgeçtim herkese hayırlı günler
Rog keris sorunlarını geçtim genel olarak küçük bir fare.Daha büyük modeller yönelmeni tavsiye ederim.

Bütçen nedir?
Hocam rog istiyordum 650 tl ye garantili keris buldum aldım ya şimdi takim olsun diye rog scope bakınıyorum o klavye iyi midir yoksa apex 5 mi bakayım suan ya steelseries ya rog takim yapacağım ikisi arasındayım

Hocam rog istiyordum 650 TL ye garantili keris buldum aldım ya şimdi takim olsun diye rog scope bakınıyorum o klavye iyi midir yoksa apex 5 mi bakayım suan ya steelseries ya rog takim yapacağım ikisi arasındayım
Rog klavyeler gerçekten güzel ve uzun ömürlü. Bütçede sıkıntı yoksa kesinlikle değer fakat rog keris konusunda hata yapmışsınız.Umarım sorun yaşamazsınız ben yaşadım çünkü bir an önce elden çıkarmak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam rog istiyordum 650 TL ye garantili keris buldum aldım ya şimdi takim olsun diye rog scope bakınıyorum o klavye iyi midir yoksa apex 5 mi bakayım suan ya steelseries ya rog takim yapacağım ikisi arasındayım
Steelseries klavyelerin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum.Oyuncu farelerinin de aynı şekilde.Çok daha düşük fiyata muadilini bulmak mümkün ama seçim size kalmış tabii ki. :)

Rog klavyeler gerçekten güzel ve uzun ömürlü. Bütçede sıkıntı yoksa kesinlikle değer fakat rog keris konusunda hata yapmışsınız.Umarım sorun yaşamazsınız ben yaşadım çünkü bir an önce elden çıkarmak istiyorum.

Steelseries klavyelerin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum.Oyuncu farelerinin de aynı şekilde.Çok daha düşük fiyata muadilini bulmak mümkün ama seçim size kalmış tabii ki. :)
Eğer ROG KERIS istiyorsan garantiden değişecek sıfır 2025 Mayıs garantili KERIS'i satabilirim dostum. Fiyatta anlaşırsak. :)

Geri