🔥İndirim POWERCOLOR Red Devil RX7800XT OC 16GB 256Bit GDDR6 19.833 TL

Satıcıya nasıl güvendin?
1707773526459.png

Satıcıya nasıl güvendin?
Dostum anlamadığınız şey bu gibi durumlarda güvendiğimiz mecra satıcı değil satıcıya ürünü satmaya izin veren firmadır. En kötü senaryo ne olabilir ki ? Milyarlarca lira ciro yapan bir firma beni korumayacak kimi koruyacak. Açıkcası ben diğer sürekli youtuberlara reklam veren teknoloji sitelerine güvenmem. Trendyol, hepsiburada, amazon gibi mecraların tercih, edilme sebebi müşteriyi koruma politikalarıdır.

Orası bana hiç güven vermedi bu yüzden siteye girip bakmam bile. Demirbaşlar bellidir. Şimdi pazarama da bu yolda ilerliyor ama güvenmek için zaman gerek.
Pazaramanın kendisinden hiç sorun yaşamadım henüz. Gördüğüm satıcılar da güvenliydi. Şahsen PAZARAMA satıcısından alışverişim oldu veya 1-2 satıcısının güvenli oldugun biliyorum. Ayrıca samsung, incehesap gibi büyük markalar bile orada pazara sahipler. Bu markalar PTTAvm de o kadar da aktif değiller.

bence aIınmaz.. bunun basit bir uğraşı da oImaz.. hiçbir şekilde tercih ediImez YTD

Dostum anlamadığınız şey bu gibi durumlarda güvendiğimiz mecra satıcı değil satıcıya ürünü satmaya izin veren firmadır. En kötü senaryo ne olabilir ki ? Milyarlarca lira ciro yapan bir firma beni korumayacak kimi koruyacak. Açıkcası ben diğer sürekli youtuberlara reklam veren teknoloji sitelerine güvenmem. Trendyol, hepsiburada, amazon gibi mecraların tercih, edilme sebebi müşteriyi koruma politikalarıdır.
Koruyor ama en kötü senaryoyu söyleyim. kuzenime Asus rog strix rx 6650xt ekran kartı satı aldık içi açılmış ve aksesuarları eksik geldi.trendyol ile görüştük değişim istedik iade olarak karar verildi ki satıcı hala ürünü satıyor olmasına rağmen.kartı 6 taksitle son limiti ile almıştı daha 19 yaşında çocuk ve bu yüzden iade etmek istemedi. yenisini alamayacaktı limiti kalmadığı için ki kartın da indirimi bitmişti zaten.trendyol kendi içinde mutlaka ceza sistemi vardır ama müşteriye olan oluyor.

popit gelebilir :D bir ara 8 10 kişiye trenyolda bir satıcı ekran karti yerine göndermişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,603
Üyeler
187,536
Son üye
pcustasi12
Geri