Rainbow Six mi Doom Eternal mı Forza 4 mü ?

kdrk0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
Herkese selam şuan indirime giren oyunlardan doom eternal, rainbow six siege ve forza horizon 4 ilgimi çekiyor sizce hangisi f/p açısından mantıklı ?

Hikayeli seviyorsan doom al (ben pek sevemedim) fps daha çok seviyorsan r6 al ama bence fh4 alma biraz daha üstüne koy 5 al derim

Hikayeli seviyorsan doom al (ben pek sevemedim) fps daha çok seviyorsan r6 al ama bence fh4 alma biraz daha üstüne koy 5 al derim
Biraz daha üstüne koy dediğiniz 10 dolar (320TL) hocam forza 4 daha mantıklı gibi

Forza 4 fazla eskide kaldı bence. Forza horizon 5 e bir kere para verip uzun süre oynaman daha iyi olur zaten görünürde yeni oyun geleceği falan da yok
Başka önerebileceğiniz bir oyun varmı mesela hunt gördüm nasıldır far cry 6 var birde

online seviyorsan r6 al arkana bakma. öteki türlü doom da iyidir fh4 te. hepsi iyi oyunlar sana kalmış bir seçim biraz.

online seviyorsan r6 al arkana bakma. öteki türlü doom da iyidir fh4 te. hepsi iyi oyunlar sana kalmış bir seçim biraz.
Evt hocam zaten kararsız kaldığım için danışmak istedim

R6 almıştım duruyor öyle tozlandı raflarda... Diğer ikisi arasından ruh haline göre seçim yapabilirsin.İkiside güzel oyunlar.

Forza 4 fazla eskide kaldı bence. Forza horizon 5 e bir kere para verip uzun süre oynaman daha iyi olur zaten görünürde yeni oyun geleceği falan da yok
Forza 4-5 oyuncu sayısı 1000 kişi felan iki oyunda bitti, yakında forza 6 gelicek zaten bu saatten sonra almayın.

Az öncede sorduğum gibi steamde Hunt, Far cry 6 falan nasıldir ?

Demek istediğimde buydu aslı da hem daha yeni nesil araçlar var hem grafikleri aşırı tatmin edici.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,986
Üyeler
186,702
Son üye
Warque
Geri