VT_BURAKARAÇ
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR YENİ BİR TEK MODÜL BİR DDR4 16 GB RAM ALDIM TEK BAŞINA ANAKARTA TAKIYORUM ANAKARTTA CPU ARZA LAMBASI YAKIYOR SEBEBİ NEDİR
msi b450 gaming plus max R5 5500 KINGSTON FURY BEST KF432C16BB/16-SPAnakart ram ve işlemcin nedir?
görüntü geliyor mu ekranaİYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR YENİ BİR TEK MODÜL BİR DDR4 16 GB RAM ALDIM TEK BAŞINA ANAKARTA TAKIYORUM ANAKARTTA CPU ARZA LAMBASI YAKIYOR SEBEBİ NEDİR
GÜNCEL AYNI MARKA RAM İN 8GB OLANINI KULLANIYORDUMBios güncel dimi? Herhangi bir DRAM profilini de seçmeyin, default ayarlarda çalışması lazım.
HAYIR GELMİYORgörüntü geliyor mu ekrana
ram oturmamış olabilir korkmadan sertçe bastırır mısın 2 tarafına da aynı andaGÜNCEL AYNI MARKA RAM İN 8GB OLANINI KULLANIYORDUM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HAYIR GELMİYOR
Ram tam oturmamış olabilir mi veya farklı bir ramle deneme imkanınız var mı?msi b450 gaming plus max
msi b450 gaming plus max R5 5500 KINGSTON FURY BEST KF432C16BB/16-SP
HAYIR ALMADIM ANAKART 4133 MHZ BEN 3200 MHZ ALDIManakartın destekledıgı mhz degerınden falza almadınız ramlerı degılmı
ESKİ RAMLERİMİ TAKIYORUM ONLARLA ÇALIŞIYORRam tam oturmamış olabilir mi veya farklı bir ramle deneme imkanınız var mı?
YAPTIM ESKİLERİ GERİ TAKTIM ZAMAN ÇALIŞIYORram oturmamış olabilir korkmadan sertçe bastırır mısın 2 tarafına da aynı anda
Anakartın kullanım kılavuzunda, tekli veya çiftli RAM kullanımında tavsiye edilen slotlar vardır. Slot seçimine de dikkat edin. Bunun dışında RAM arızalı olabilir tabii ki, aklıma başka bişi gelmiyorRAM SIFIR HOCAM DIMM SOKETLERİNDEN BAHSEDİYORSUN ONLARADA BAKTIM