Dlss le beraber kullanma.Arkadaşlar 2kda yüksek fps almak amacıyla aldım uygulamayı en iyi frame generation ayarları neler ve oyunda kendim dlss açıp uygulamadan frame generation açsam bir sorun olur mu şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
sadece frame generationu açmalıyım yani hocam değil mi peki ayarları nasıl olmalı?Dlss le beraber kullanma.
Ekran kartın ne? 2k dediğine göre iyi bir ekran kartın vardır. Dlss ten daha iyi bir performans alma ihtimalin düşük . Birde dlss gibi stabil sağlıklı bir şey olmaz. Bence hiç kurcalama normal devam et.sadece frame generationu açmalıyım yani hocam değil mi peki ayarları nasıl olmalı?
3070 var hocam ekran kartıEkran kartın ne? 2k dediğine göre iyi bir ekran kartın vardır. Dlss ten daha iyi bir performans alma ihtimalin düşük . Birde dlss gibi stabil sağlıklı bir şey olmaz. Bence hiç kurcalama normal devam et.
2kda dying light 2 full ayarlarda 80-90 fps alıyorum monitör hertzime(170 hz) yaklaşsın diye almıştım gerek var mı sence?Ekran kartın ne? 2k dediğine göre iyi bir ekran kartın vardır. Dlss ten daha iyi bir performans alma ihtimalin düşük . Birde dlss gibi stabil sağlıklı bir şey olmaz. Bence hiç kurcalama normal devam et.
3070 var hocam ekran kartı
Şansını dene ama şuan çok sağlıklı çalışmıyor. Sıkıntı çıkarsa 2 saat geçmeden iade edersin. Bence 3070 gibi bir kartta gerek yok. Görüntü bozulacak gecikme artacak. Dlss varken bunlarla uğraşmak bence mantıklı değil ama kişiye göre değişir. Sana kalmış2kda dying light 2 full ayarlarda 80-90 fps alıyorum monitör hertzime(170 hz) yaklaşsın diye almıştım gerek var mı sence?
çok ikna ettin hocam bi denicem meraktan sonra iade edicem baktım çok tatmin ediyo etmem baldurs gate 3te deneyecemŞansını dene ama şuan çok sağlıklı çalışmıyor. Sıkıntı çıkarsa 2 saat geçmeden iade edersin. Bence 3070 gibi bir kartta gerek yok. Görüntü bozulacak gecikme artacak. Dlss varken bunlarla uğraşmak bence mantıklı değil ama kişiye göre değişir. Sana kalmış
Bg 3 çokta denenecek bir oyun değil. Yapısı gereği. Başka AAA hikayeli ne oyunun varçok ikna ettin hocam bi denicem meraktan sonra iade edicem baktım çok tatmin ediyo etmem baldurs gate 3te deneyecem
dlss dengelide 155 fps alıyom daha açmadım bile uygulamayı epic gameste zaten bozukmuş iade edeyim en mantıklısıŞansını dene ama şuan çok sağlıklı çalışmıyor. Sıkıntı çıkarsa 2 saat geçmeden iade edersin. Bence 3070 gibi bir kartta gerek yok. Görüntü bozulacak gecikme artacak. Dlss varken bunlarla uğraşmak bence mantıklı değil ama kişiye göre değişir. Sana kalmış
elden ring var hocam fps kilidi var onda denerim dl2 var epicteBg 3 çokta denenecek bir oyun değil. Yapısı gereği. Başka AAA hikayeli ne oyunun var
Dl 2 de anlaşılır. Epic te çalışmama mevzusunu duydum ama mantıklı gelmedi. Ne kadar doğru bilmiyorumdlss dengelide 155 fps alıyom daha açmadım bile uygulamayı epic gameste zaten bozukmuş iade edeyim en mantıklısı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
elden ring var hocam fps kilidi var onda denerim dl2 var epicte