Biri filistinle ilgili bir şey yaptı galiba aıdjasjdgroblox ta ne var ıcerık olarak sadece oyun degılmı ?
Bitmedi cano ben oynuyom şuan tek yapman gereken DNS ayarlarına gidip 1.1.1.1 1.0.0.1 olarak değiştirmek yıllardır kullanıyorum tüm yasaklı sitelere girebiliyorsun yeni mobilde de denedim oluyor halen Roblox'a giremiyorsanız Bloxstrap adında mod var Roblox için onu kurun giriyor PC için geçerli.Yapılanlar yetmezmiş gibi şimdide Roblox yasaklandı
Bazı kişilerin tek gelir kaynağına yasak geldi
Bazı kişilerin tek oyun zevkine yasak geldi
YETER RTE!!
ios larda geçerli değil 14 pro max ve 12 pro var ikisinde de denedim giremedim.Bitmedi cano ben oynuyom şuan tek yapman gereken DNS ayarlarına gidip 1.1.1.1 1.0.0.1 olarak değiştirmek yıllardır kullanıyorum tüm yasaklı sitelere girebiliyorsun yeni mobilde de denedim oluyor halen Roblox'a giremiyorsanız Bloxstrap adında mod var Roblox için onu kurun giriyor PC için geçerli.
daha yeni yasak geldi 1-2 saat daha oynarsın 24 saate komple giderBitmedi cano ben oynuyom şuan tek yapman gereken DNS ayarlarına gidip 1.1.1.1 1.0.0.1 olarak değiştirmek yıllardır kullanıyorum tüm yasaklı sitelere girebiliyorsun yeni mobilde de denedim oluyor halen Roblox'a giremiyorsanız Bloxstrap adında mod var Roblox için onu kurun giriyor PC için geçerli.
sacmalamakta cıgıar actılar artıkFortnite gibi düşün millet yaptığı oyunları yayınlıyor (roblox aslında oyun motoru diyebiliriz)
Yarında senin keyif aldığın bir şey yasaklanırsa iyi olmuş dersiniyi olmuş
Erotik şeyler varmışroblox ta ne var ıcerık olarak sadece oyun degılmı ?