- Reaksiyon skoru
- 76
Evet, bitmiş gerçekten. Daha bu sabah xm1r aldım. Ucu ucuna yetiştim, çok şanslıyım.İNDİRİMLER BİTTİ.
Evet, bitmiş gerçekten. Daha bu sabah xm1r aldım. Ucu ucuna yetiştim, çok şanslıyım.İNDİRİMLER BİTTİ.
Hocam fikrimi değiştirip almışım ilki de almışım sanırsam bundan sonra bir daha indirime girmeyecek zira yeni vergilerle ithal etmeleri daha da zor.Ek 75 proyu al geç. Daha indirme de girmez. Yurtdışından ürün de gelmiyor. Hotswap tekerlekli kablosuz klavye bulunmaz.
THH ye başvur.Almayın aldırmayın, 1 yıl önce aldığım darmoshark m3 mouse bozuldu. Garantiye gönderemedim bile. 1.500 tl çöp oldu.
Hocam klavye eline ulaştı mı? Benimki de kargoda memnun musun? Arızalı vs. gelmedi değil mi? Alırken baya tedirgin aldım bakalım hayırlısıHocam fikrimi değiştirip almışım ilki de almışım sanırsam bundan sonra bir daha indirime girmeyecek zira yeni vergilerle ithal etmeleri daha da zor.
Daha kargoya vermediler fakat alırken şöyle düşündüm, Aliexpress'ee daha ucuza satan satıcılar olur ya aynı ürün fakat iade edemezsin ya da destek alamazsın aynen öyle düşündüm. Zaten kalitesiz bir şey olmadığı için ve hot-swap olduğu için sorun çıkacağını sanmıyorum ama umarım sorunsuz gelir. Adamlarla mail üzerinden ve İnstagram'dan bayağı konuştum.Hocam klavye eline ulaştı mı? Benimki de kargoda memnun musun? Arızalı vs. gelmedi değil mi? Alırken baya tedirgin aldım bakalım hayırlısı
Merhabalar ,Ücretsiz kargo olmasına ragmen kargo alıcı ödemeli göndermisler. 3650 liralık alısveriş yapıyoruz üstüne kargo ücretsiz olmasına ragmen 105 lira kargo bedeli. KArgo vedeli yüksek degil belki ama nerden koparacaklarını sasırmıslar.
Ücretsiz kargo olmasına ragmen kargo alıcı ödemeli göndermisler. 3650 liralık alısveriş yapıyoruz üstüne kargo ücretsiz olmasına ragmen 105 lira kargo bedeli. KArgo vedeli yüksek degil belki ama nerden koparacaklarını sasırmıslar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhabalar ,
Kampanya ile sunulan ürünlerimizde kargonun ücretsiz olmadığını story ile belirttik ,
( Ekte görebilirsiniz )
Saygılarımızla
ConnectGame
seklinde mail geldi. Instagramda hikaye olarak paylasmıslar. Saka gibi..
105 TL ücret çıktı bu arada anlaşmalı falanlar sanırım.Hocam kargo yolda da alıcı ödemeli göndermişler, yaklaşık 300 350 TL kargo ücreti ödeyeceğim galiba indirimin pek bi anlamı kalmadı ama neyse.
Üstüne EK 75 PRO siparişimi EK 75 olarak göndermişlergene bir rezillik...
Geri göndermeyi düşünmüyorum geri gönderince doğru olanı göndermediklerini yazmışlar, mecbur bunu kullanacağım artık zorla adamlar istemediğim klavyeyi sattı. Gerçekten almamak gerekiyormuş.Üstüne EK 75 PRO siparişimi EK 75 olarak göndermişlerDDD