fatihdrk66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
- Konu Sahibi Konu Sahibi
1200 TL ordaAynı ürün vatan bilgisayardada mevcut mediamarkt zorunlu değil
1200 TL ordaAynı ürün vatan bilgisayardada mevcut mediamarkt zorunlu değil
1200 TL orda
şimdi gördüm akakçede 1200 yazıyordu.Samsung Galaxy Buds FE Kablosuz Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Samsung SM-R400NZWATUR Galaxy Buds FE en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Galaxy Buds FE Kablosuz Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Samsung SM-R400NZWATUR Galaxy Buds FE en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aldık bakalım vatandanSamsung Galaxy Buds FE Kablosuz Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Samsung SM-R400NZWATUR Galaxy Buds FE en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Galaxy Buds FE Kablosuz Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Samsung SM-R400NZWATUR Galaxy Buds FE en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alınır neden alınmasınİphone kullanıyorum alınır mı genede ne yapayım
Cızırtı dip ses yapıyormu A34 ile?30 Mart'ta bu fiyata aldım Amazon dan gayet iyi A34 ile stabil çalışıyor beğendiğim geçen sol tarafı düşürdüm spor salonundan çıkarken fark ettim Samsung Find uygulaması ile yakındaki başka bir Samsung cihaz veya normal olarak son konumu paylaştığı için buldum helal para imiş dedim![]()
YapmıyorCızırtı dip ses yapıyormu A34 ile?