Sephiroth00
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Kollarım 45 cm de kaldı 3 aYdır büyütemiyorum dedim böyle olmayacak protein tozu alayım, uygun ve sağlam önerir misiniz?? boy 194 kilo 99 şuan yag oranim %21 definasyondayım
Şırınga önereyim abime (YTD)Kollarım 45 cm de kaldı 3 aYdır büyütemiyorum dedim böyle olmayacak protein tozu alayım, uygun ve sağlam önerir misiniz?? boy 194 kilo 99 şuan yag oranim %21 definasyondayım
protein tozu bahane iğne önerisi şahaneKollarım 45 cm de kaldı 3 aYdır büyütemiyorum dedim böyle olmayacak protein tozu alayım, uygun ve sağlam önerir misiniz?? boy 194 kilo 99 şuan yag oranim %21 definasyondayım
Sürmeli daha etkiliiçmeli mi sürmeli mi
Bu nasıl bilgisizlik böyle,kral protein tozu kol büyütmez.Kollarım 45 cm de kaldı 3 aYdır büyütemiyorum dedim böyle olmayacak protein tozu alayım, uygun ve sağlam önerir misiniz?? boy 194 kilo 99 şuan yag oranim %21 definasyondayım
teşekkürler günde kaç defa iceyim bunuNeyse belki ciddidir diye düşünerek https://www.supplementler.com/urun/hardline-whey-3matrix-583
iğne zaten kullaniyorum 4 yildir rimobolan kullaniyorum bi sıkıntı yok ama büyütmüyoİğneden uzak durun aman![]()
yok ben cratin kullanmam felç riski varcreatine al bare ne diyem 45cm 45.5 46 olur![]()
hocam yanlış anlama da güzel trolsüniğne zaten kullaniyorum 4 yildir rimobolan kullaniyorum bi sıkıntı yok ama büyütmüyo