21.599TL ( En dip fiyat ) 32" Odyssey Neo G8 240Hz 4K

Geçilir gerdaşım, rtx 4090 kartın varsa

27" 2k 170Hz'den geçmeye değer mi sizce? 4080 var ekran kartı
Sana tavsiyem bu monitöre geç. Yeni satın aldım mükemmel bir görüntü netliği ve akıcılığı var. Oledin 360hz'i ips'in 540hz'ine denk geliyor zaten.
soldaki resim oled sağdaki resim ıps 360hz mesela.

4k 144hz ips monitoru satip buna gecilir mi odyssey g7 32" modeli var bende de
Yani tavsiye etmem açıkçası oled olsa farklı bir mevzu olur ama elindeki monitör güzel zaten.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-09-11 saat 18.36.02_fdccf5e8.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-11 saat 18.36.02_fdccf5e8.jpg
    90 KB · Hit: 265
Sana tavsiyem bu monitöre geç. Yeni satın aldım mükemmel bir görüntü netliği ve akıcılığı var. Oledin 360hz'i ips'in 540hz'ine denk geliyor zaten.

Yani tavsiye etmem açıkçası oled olsa farklı bir mevzu olur ama elindeki monitör güzel zaten.
Urun aciklamasinda mini led yaziyor ama oled ile mini ledin farki nedir

Kankam biri 2k biri 4k oled 4k tabii ki candır Hz den daha önemli bir olay çözünürlük.

Urun aciklamasinda mini led yaziyor ama oled ile mini ledin farki nedir
Miniledler çok yüksek parlaklığa çıkabiliyor bu yüzden çok güzel hdr deneyimi sunuyorlar oledlerin ise kontrast oranları sonsuz ve renk canlılıkları mükemmel. mini led bir led paneldir led paneller siyah rengi ışığı kısarak verir bu yüzden renkleri griye kaçar ama mini led diğer ledlere göre daha gelişmiştir bu yüzden siyahta ışığı kısarken diğer renklerde ışığı yüksek seviyeye çıkararak diğer ledlere göre gene daha siyah verirler ancak hala oledin gerisindedir çünkü oled'in sonsuz kontrastının anlamı şudur, oledler ışığı panelin kenarlarından değil direkt bireysel ışık kaynaklarıyla verir. Siyah renk vermesi gereken yerde direkt oradaki bireysel ışık kaynaklarınını tamamen kapatarak gerçek siyah rengini verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,039
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri