Ali Efe Yabgu
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Ben bununla nedense bir ruhsal ilişki kurdum8 var gercekten ekranı baya buyultmusler
Ben bununla nedense bir ruhsal ilişki kurdum8 var gercekten ekranı baya buyultmusler
2 Ekimde ilana koymuştu zaten aynı gün almışım.Sizin aldığınız ilanı sabah görmüştüm acil ihtiyaçtan yazmışdı adam iyi denk gelmiş size
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
2022 de 300 liraya satmıştım 6 yıBen bununla nedense bir ruhsal ilişkili kurdum
Aynen sabah görmüştüm fiyat araştırıyodum kendiminki için2 Ekimde ilana koymuştu zaten aynı gün almışım.
8 var gercekten ekranı baya buyultmusler
Mi band 8'in güzelliği sadece ekran büyütme değil ekranın 60hz olması. Diğerinde atari gibi pat diye ekran değişirken bunda güzel bir şekilde akıyor.Ben bununla nedense bir ruhsal ilişki kurdum
Evet işte ben onun pat diye değişmesine aşıkmışım bunu anladımMi band 8'in güzelliği sadece ekran büyütme değil ekranın 60hz olması. Diğerinde atari gibi pat diye ekran değişirken bunda güzel bir şekilde akıyor.
Kral kaça bırakıyorsun ona göre almayı düşünebilirimEvet işte ben onun pat diye değişmesine aşıkmışım bunu anladım![]()
750 kralKral kaça bırakıyorsun ona göre almayı düşünebilirim
8 aldımda beğenmedim satıyorumSon sürümü al tabii ki bütçen varsa birçok geliştirme var önceki nesillere kıyasla
8 ve 9 60hz sadece o akıcılık varModeller arasında kayda değer hiçbir fark yok zaten.Bende 7 var 9 a göre bi eksiğim yok size kalmış
Kullanırken inan o kadar fark etmiyor spor bilekliği bu8 ve 9 60hz sadece o akıcılık var
bende 7 alcam 8 i satayımdaKullanırken inan o kadar fark etmiyor spor bilekliği bu