❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sana katılıyorum dostum. İsteyenin istediğini almakta özgür olduğunu, hadleri dahil bildirmek gerekiyor, kimsenin kimseye müdahale etme hakkı yoktur. Birisi ürün hakkında yorum istiyorsa yorum yapar geçersin. Terbiyesizlik yapmaya gerek yok. Adamın keyfi isterse tüplü monitöre hdmi çevirici bağlar kullanır bu kimseyi ilgilendirmiyor.
Ya sen ne anlatıryorsun be indirim yok diyorum ben isteyen istedigini alır tabi ki benim umrumda olmaz, ortada terbiyesizlik falan yok

Evet değiştiriliyor. Sadece bazı game modelarında değiştirilmiyor hepsini tek tek denemedim açıkçası. Game Mode : Fps1'de değiştirilmiyordu mesela. Overdrive modları : Off - Level 1 - Level 2 - Level 3 - Level 4 şeklinde. Bunları değiştirince ne işe yarıyo onu anlamadım bu arada :D
Alıntıyı görüntüle
paneli neymiş?

Ya sen ne anlatıryorsun be indirim yok diyorum ben isteyen istedigini alır tabi ki benim umrumda olmaz, ortada terbiyesizlik falan yok

"legion alanların yazık kafanıza valla" cümlesi sana ait değil mi? Neden adamların kafasına yazık?

"legion alanların yazık kafanıza valla" cümlesi sana ait değil mi? Neden adamların kafasına yazık?
Indirmde ucuza almış gibi konu açılmış da ondan öyle dedim yine de çok tercih edilecek bir monitör değil maalesef inşallah pişman olmazlar ne diyeyim

Arkadaşlar bu arada monitöre görüntü gelmiyor 😂 onla uğraşıyorum şuan

farklı prize tak, kabloyu sağlam bağladın mı kontrol et, kasa ve monitörün kablosunu değiş ters çevri yani
Taktım hdmı DP falan denedim şuan masaüstü gelmiyor gri ekranda kalıyor

Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? Monitör açılmıyor garip bir şekilde

Servis menüsüne girmeden bakamazsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

180hz de 10 bit seçiliyor mu?
standart 10 bit yazıyor zaten

Servis menüsüne girmeden bakamazsınız.

180hz de 10 bit seçiliyor mu?
servis menüsü nasıl açılıyor yardımcı olursan söylerim paneli

Durum