❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

Harbiden ürünlerde indirim diyor giriyorum fiyatlarda değişen bir şey yok.

Sen fortnite mı oynuyorsun seni çılgın şey sdfsf
Ne ararsan var bizde.

1728372362624.png

arkadaşlar şunu alıcam var mı daha mantıklısı yoksa direkt çekiyim mi https://amzn.eu/d/dqAjuJS bir de ram takabiliyor muyum
Ayni kasa ayni seri ayni islemci ekran vs sadece 4050 ve 16gb ramli olan modeli var elimde kendime diye aldim hic kullanmadim sistem bile kurmadim kutusunda faturali ilgilenirsen 24 e vericem mesaj atarsin

Gördüğüm en boş prime festivali oldu hatta fiyatlar artmış asus tuf b760m wifi ii anakart geçen haftalarda 6400 tl den satıldı prime fısatıyla şimdi pirme fırsatı diye 7600 den koymuşlar. Zaten ilk gün talep edilen bir ürün yok umarım ileriki günler iyi fiyatlı ürünler gelir.
Şişir indir yapıyorlar zaten. Bunu anlamanın en basit yolu var cimri,akakçe gibi yerlerden ve diğer satış yapan hepsiburada,n11 gibi vs kıyaslama yapacaksın ki indirim yapmışlar mı yoksa şişirip fiyatı indirim yapmış gibi normal fiyatamı koymuşlar anlayacaksın.

Xiaomi 22.5W 10000 mAh Powerbank alınır mı? Powerbank ihtiyacım vardı 686 TL'ye düşmüş.

Beyler en üstteki flaş fırsatlar kaç saatte bir yenileniyor?

arkadaşlar piyasadaki en ucuz markalı am4 bildiğiniz yer var mı amazonda var mı ?

Geri