Slaxy
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
daha girmedimi bittimi stok
daha girmedimi bittimi stok
kendi adına konuş knk al sat için f5 atanları bilemem ben mouse almak için atıyorum. maşallah hangi mesaj varsada okumuşsunHarbi çocuksunuz kafalara bak sanki mouse yarıştırıyoruz
Sonra cebinizdeki 3-5 kuruşla mouse alan ergensiniz deyince kızıyorsunuz![]()
almışken uyguna güzel bir mouse almaya çalışıyoruz zatenBu kadar mouse kovalanıyoruz ama %90ınmız cs, lol vs.. de yine de kadame atlayamacağız çünkü sorun mouse da olmadı hiç bir zaman![]()
öyle kanka ben de aldım bakalımalmışken uyguna güzel bir mouse almaya çalışıyoruz zaten
apex tabiArkadaşlar Pro mu alınmalı yoksa Apex mi beklenmeli ?
apex mi aldınöyle kanka ben de aldım bakalım![]()
apex daha gelmez gibide pro indirimi gelene kadar devam beklemeyeöyle kanka ben de aldım bakalım![]()
Harbi çocuksunuz kafalara bak sanki mouse yarıştırıyoruz
Sonra cebinizdeki 3-5 kuruşla mouse alan ergensiniz deyince kızıyorsunuz![]()
Bana diyene bak en az 70-80 sayfadır her sayfada mesajın var, en az 5-6 saattir de f5 i kırdın halen konuşuyorsun.kendi adına konuş knk al sat için f5 atanları bilemem ben mouse almak için atıyorum. maşallah hangi mesaj varsada okumuşsun
Yok knk pro aldım dün.apex tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
apex mi aldın
Siz hangisini tercih edersiniz hocam. Profesyonele benziyorsunuzVar ama iyi kaliteli arıyorsan 400TL'den başlar onun dışında bana 1-2 ay yetsin ucuz olsun diyorsan
Helal versiyon-https://www.kisa.link/RmcTa
Anime kızı olmayan gerçekçi versiyon
Bir apex mouse alırken yanında sipariş et
Dİkkat: Gümrük memuru görürse geçmiş olsun onu evine götürü icinden geçer en iyi ihtimal ile Gümrük personallerinin ellerinden bı geçer sonra sana gelir![]()
Vergi dahil geçen hafta 1200e aldım.şimdi pahalandimi proapex daha gelmez gibide pro indirimi gelene kadar devam beklemeye