Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,981
gümrükteki mouse geldi mi seninMillet 4k 8k 1k diyor benim dock bozuk gelmiş ben ne yapayım.
gümrükteki mouse geldi mi seninMillet 4k 8k 1k diyor benim dock bozuk gelmiş ben ne yapayım.
satıcıyla konusma yokmu alideki gibiKısmi iade verelim diyor 200 TL iade etmeyin diyor diyeceğim bir yerime mi koyayım fareyi atarım çöpe.
göndersin o zaman niye zora sokuyor kineYa kısmi iade yada gönder paranı verelim diyorlar.
Kısmi yerine tam iade yapsalar niye ağlayayım hocam?ha şimdi çözdüm senin dock bozuk iadeye gerek yok kısmı iade mi yapcaz diyorlar oha
Talep oluşturmasını isteyeceğim bakalım.satıcıyla konusma yokmu alideki gibi
maşallah temuyu almışsınhocalarım ben bu şekil alım yaptım hepsi aynı tc aynı adres bunların dışında yurt dışı alişverişim yok gümrükte sorun olur mu ?
Alıntıyı görüntüle
knk iade et tümünü gönderelim diyorlar işteKısmi yerine tam iade yapsalar niye ağlayayım hocam?
Talep oluşturmasını isteyeceğim bakalım.
İade etsem aşırı uzun sürecek niye iade edeyim ki. Ali olsa böyle olmazdı.knk iade et tümünü gönderelim diyorlar işte
Benimki problemli değil dock bozuk geldi 2.4G bağlantısı yapamıyorum.arkadaşlar ürünlerde genel bir problem mi var yoksa bir kaç kişinin problemli mi geldi konuyu tam okuyamadım var mı aydınlatacak birisi
He hocam Senin mouse Bozuk okey ben Fiyattan dolayı Roma mızrağı çıksın diye iade ediyon sandımKısmi iade verelim diyor 200 TL iade etmeyin diyor diyeceğim bir yerime mi koyayım fareyi atarım çöpe.
Acil lazım, müşteri hizmetleri istiyorArkadaşlar mcu fotosu rica edebilir miyim? PAN mcu.
senden başka yaşayan var mı hocam peki bir kişide proda lekeli gelmişti diye görmüştümİade etsem aşırı uzun sürecek niye iade edeyim ki. Ali olsa böyle olmazdı.
Benimki problemli değil dock bozuk geldi 2.4G bağlantısı yapamıyorum.
2-3 tane daha destekle konuşup iade edin derlerse talep açtıracağım onlar da iade edin derlerse artık iade edeceğim diğer tüm kargoları da iade ederim.He hocam Senin mouse Bozuk okey ben Fiyattan dolayı Roma mızrağı çıksın diye iade ediyon sandım
Türünün tek örneğiyim hocam sanırım.senden başka yaşayan var mı hocam peki bir kişide proda lekeli gelmişti diye görmüştüm