FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,340
Bana pis sövdüler aynısını yaşadımİade de istemedik adamlar iade verdi en iyisi parayı geri temuya yatıram gereksiz şeyler alalım. Yada hiç dokunmayalım.
Bana pis sövdüler aynısını yaşadımİade de istemedik adamlar iade verdi en iyisi parayı geri temuya yatıram gereksiz şeyler alalım. Yada hiç dokunmayalım.
kim sövdü hocamBana pis sövdüler aynısını yaşadım![]()
Sana da full iade mi yaptılar yoksa
İyi hayırlı olsun o zaman. Bedava sirke baldan tatlıdır.apex'i
valla yalan olmasın iade için yazmadım. normalde bir şey aldığımda kutuda falan sorun varsa gerekli paltform üstünden uyarı yapıyorum hep kargo şirketini uyarsınlar diye iade ettiler.İyi hayırlı olsun o zaman. Bedava sirke baldan tatlıdır.
temunun kargolaması ve kargo sırasına yerleştirmesiBenim 159 pro bugün gelmiş de ondan 1 gün önce sipariş ettiğim ve trye daha önce ya da aynı uçakla inen 099 daha gümrüğe bile girmedi nası oluyo bu
O da ilginç hocam. Acaba uçağa daha önce kondu gerilerde kaldı dicem de 3 gün önce çıktı diğeri gümrükten aj099 dan daha tık yoktemunun kargolaması ve kargo sırasına yerleştirmesi
temunun kargolaması ve kargo sırasına yerleştirmesi
bende sorun yok hocam. hafif ve güzel mouseApexle ilgili bir sorun mu var arkadaşlar?