Vanessa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 279
Siyah mi seninkiEline beyaz ulaşan oldu mu benimki bugün gelecek heralde bizim burdaki şubede gözüküyor
Siyah mi seninkiEline beyaz ulaşan oldu mu benimki bugün gelecek heralde bizim burdaki şubede gözüküyor
??? Knk attığı posttaki kart Asus Noctua başka yok kahverengi kartKart gainward ghost
Temsilcinin bir üst temsilcisi var ona sorarak hareket ediyor zamandan çalıyor![]()
BeyazSiyah mi seninki
Aynen, benimki geç güncelleniyor sebebini anladım.Bu sabah baktım hocam 2 güncelleme gelmiş. Aras kargo almış paketi gümrük falan hepsi tamamlanmış. Sizin de öyle olmuştur eminim. Geç giriyorlar güncellemeleri :/
Benim 3 kasımda gümrüğe gelen Aj159 Apex şimdi geçti gümrükten bir bakın belki sizinki de geçmiştir.Klavyeyi havalimanında unuttular galiba.
Ama sonradan aldığım apex mouse hızlı geliyor anlamadım ben ilk defa temudan alıyorum.
Alıntıyı görüntüle
5 ürün değil 5 sipariş sınırı var.Bu klavyeyi almayı düşünüyorum temu bana özel %90 indirim verdi klavyede ancak yanında klavyeyle beraber toplam 8 ürün almam gerekiyor indirimden faydalanmak için. Gümrük için de bildiğim kadarıyla aylık 5 ürün sınırı var, 8 ürünü alırsam gümrükte sorun olur mu?
Arkadaşlar aula f75 almayı düşünüyorum ama tuşlarını beğenmedim. E-yooso Z94ün tuşlarını buna takalabiliyor muyum?