Shoto
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 499
Kendi sitesinde 70 dolara satılıyor şu soruyu sormayın bile artık güzel klavye.Dostum ben bu klavyeyi aldım nasıl değer mi
Kendi sitesinde 70 dolara satılıyor şu soruyu sormayın bile artık güzel klavye.Dostum ben bu klavyeyi aldım nasıl değer mi
Hiç bilmediğim markalar çok bilgim yok bide çin garantisiz olunca insan merak ediyor350 almışsın hocam değer mi sorusu garip olmuş![]()
![]()
Evetwireles dediğiniz dongle lı olan mı ? Aparatla bağlı kullanıyorum 5 saattir fln hiç bir sorun olmadı bluetooth u denemedim ama
Dediğim gibi hiç bir sıkıntı yaşamıyoruım ben hocam bi sıfırlama fln varsa onları deneyin belki çözer
Hocam nasıl ekran görüntüsü alıyorsunuz acaba?Dediğim gibi hiç bir sıkıntı yaşamıyoruım ben hocam bi sıfırlama fln varsa onları deneyin belki çözer
Yeni üye oldum promosyondan 200 kusure düştü bide bide kredi limiti ile 350 oldu.nasil 350 liraya aldiniz peki?
Hocam rica etsem driverlardan aytarları atar mısınızDediğim gibi hiç bir sıkıntı yaşamıyoruım ben hocam bi sıfırlama fln varsa onları deneyin belki çözer
ayar yok ki hocam tak çalıştır kullandım benHocam rica etsem driverlardan aytarları atar mısınız
tamamdır hocam düzeldi kendi kendine teşekkür ettimayar yok ki hocam tak çalıştır kullandım ben
hayırlı olsun hocam güle güle kullanıntamamdır hocam düzeldi kendi kendine teşekkür ettim
nasıl aldın şef ya söylesene bizde alalım 300 e almışsın üzermi diyorsun switchlerini sök o paray alamazsın.350 liraya aldım umarım üzmez. Duruma göre satarım
?Ajazz 159pro aldım birde bunu sipariş geçsem gümrükte problem olurmu