ücret iadesini yapınca modemi iade edin derim. kayıtlı kartlarınızı kapatın firma icerde kalsin bu seferBilgi verdiğin için teşekkürler. Comnet modem iadesi istiyordu onu nasıl çözdünüz. Yada nasıl çözeceksiniz bir fikriniz yada tavsiyeniz var mı?
ücret iadesini yapınca modemi iade edin derim. kayıtlı kartlarınızı kapatın firma icerde kalsin bu seferBilgi verdiğin için teşekkürler. Comnet modem iadesi istiyordu onu nasıl çözdünüz. Yada nasıl çözeceksiniz bir fikriniz yada tavsiyeniz var mı?
Bende benzeri düşündüm zaten. Ama gene de bilgisi olan varsa yol gösterir diye sormak istedim. Dönüş yaptığınız için teşekkürler. Zaten modemi 1000₺'den satıyorlar kaldı ki benimde içerde 201 günüm varken 11.12.24 tarihi ile comnet hepimizi ortada bıraktı. Bende şimdi netgsm mi TTNet mi geçsem 2'si arasında kaldım.ücret iadesini yapınca modemi iade edin derim. kayıtlı kartlarınızı kapatın firma icerde kalsin bu sefer
arkadaşım da da aynısın oldu gönderdi mecbur türknet yeni verecek .Bilgi verdiğin için teşekkürler. Comnet modem iadesi istiyordu onu nasıl çözdünüz. Yada nasıl çözeceksiniz bir fikriniz yada tavsiyeniz var mı?
260tl için köpek gibi yalvar şimdi.Cahilcim 6 ay boyunca 40tl 6 ay 260tl ye kullanacan cahil sana iyilik ne yarar git 600tl turknete ver
hocam vallahi çok geç söylediniz kuryeyi seçtim değiştirme imkanım varmı
Benim türknet internetim geldi. ama pingi çok yüksek müşteri hizmetleriyle konusacağımTeşekkürler hocam. E devlet onayı eksikmiş tamamladım.
Onay için internet bankacılığıyle giriş yapmanız şart. e-Kayıt Başvurusu Onay İşlemleri kısmından sağlayıcı tipi "Haberleşme" sağlayıcı kısmından Türknet İletişim Hizmetleri seçerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.
benim daha kuryem gelmedi müşteri hizmetlerini arıcam260tl için köpek gibi yalvar şimdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim türknet internetim geldi. ama pingi çok yüksek müşteri hizmetleriyle konusacağım
Alıntıyı görüntüle
comnetten sonra 33 ping bana cok ıyı geldı aramaya gerek varmı ki düşer bence daha260tl için köpek gibi yalvar şimdi.
Benim türknet internetim geldi. ama pingi çok yüksek müşteri hizmetleriyle konusacağım
Alıntıyı görüntüle
Comnette 19 alıyordum.benim daha kuryem gelmedi müşteri hizmetlerini arıcam
comnetten sonra 33 ping bana cok ıyı geldı aramaya gerek varmı ki düşer bence daha
Seni Türk Telekom'mu aradı bu arada kurulum için.Comnette 19 alıyordum.
Ama riotun istanbul sunucusunda comnette 19ms tüknette 15ms
Frankfurt sunucusunda comnette 59ms türknette 46ms alıyorum
Ama speed test sonuçlarında 33 ms alıyorum?
Bende yukarıdaki dediğim durum oldu. Türknete bağlanacaktım ben de.260tl için köpek gibi yalvar şimdi.
Alıntıyı görüntüle
evet sabah 8.30 11.00 randeu olusturdum adamlar 9 dan beri 5 kere aramış uyuyordum saat 1 de birdaha aradılar uynadım 30dk ya geldiler kurdular hemen aktifleşti şuan aktif kullanıyorumSeni Türk Telekom'mu aradı bu arada kurulum için.
Bende halen port onayı bekleniyor diyor. Lakin Turk Telekom aramış.
Bende yukarıdaki dediğim durum oldu. Türknete bağlanacaktım ben de.
260tl için köpek gibi yalvar şimdi.
Alıntıyı görüntüle
Hocam nasıl randevu oluşturdun? Uygulamada öyle bir seçenek gelmedi bana.evet sabah 8.30 11.00 randeu olusturdum adamlar 9 dan beri 5 kere aramış uyuyordum saat 1 de birdaha aradılar uynadım 30dk ya geldiler kurdular hemen aktifleşti şuan aktif kullanıyorum
Kaçtlık paket bu dostumAlıntıyı görüntüle
İşbirliğini duyurmadan bir gün önce geçiş yapmıştım sabah 2 ay ücretsiz kullanacaksınız diye mesaj geldi.