5600 Cinebenc R23 Skorum Nasıl?

Spiegel

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese iyi akşamlar.

İşlemci:5600
Anakart:Gigabyte b450m S2H
Soğutucu:ID-Cooling SE-214-XT

CPB Auto, PBO Enable başka bir ayar yapmadım.

Değerler sizce nasıl, güç tüketimi fazla mı, derecesi nasıl. Voltaj düşürmem lazım mı?(Lazımsa nasıl yapılır söyler misiniz?)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese iyi akşamlar.

Değerler sizce nasıl, güç tüketimi fazla mı, derecesi nasıl. Voltaj düşürmem lazım mı?(Lazımsa nasıl yapılır söyler misiniz?)
Bilgisayar güç secenekleri dengeli seçili.

Herkese iyi akşamlar.

PBO kapalı iken çoklu skor 9400 civarında idi, sıcaklık 53, 75w ta güç tüketiyordu. Sizce PBO kapalı mı kullanayım.

5600 137w cekebiliyormuymus o.O2o.O2o.O2 R5 7600 en fazla 110w çekiyor 5600 baya şaşırttı. Skor konusunda pek bir şey diyemiyorum 5600 skorlarını bilmiyorum.

5600 137w cekebiliyormuymus o.O2o.O2o.O2 R5 7600 en fazla 110w çekiyor 5600 baya şaşırttı. Skor konusunda pek bir şey diyemiyorum 5600 skorlarını bilmiyorum.
Sorun yaratır mı? Biraz uğraştım pbo advenced yapıp curve ye -15 veriyorum diğer ayarlarla oynamadan, bu kezde pbo yu açmamış gibi 9bin değer alıyorum, çözemedim.

Herkese iyi akşamlar.

PBO kapalı iken çoklu skor 9400 civarında idi, sıcaklık 53, 75w ta güç tüketiyordu. Sizce PBO kapalı mı kullanayım.
Gayet iyi bir skor güle güle kullanın.

Gayet iyi bir skor güle güle kullanın.
Teşekkür ederim. PBO enable de böyle değerler ama wat tüketiminde anormallik yok mu?, sıcaklık değeri nasıl sizce. Dediğim gibi pbo advenced yapıp herhangi bur ayarla oynamayıp, +200 ve curve -15 veriyorum pbo açmamış gibi 9bin küsür değer alıyorum, işlemci 3.7 lerde geziyor.

Teşekkür ederim. PBO enable de böyle değerler ama wat tüketiminde anormallik yok mu?, sıcaklık değeri nasıl sizce. Dediğim gibi pbo advenced yapıp herhangi bur ayarla oynamayıp, +200 ve curve -15 veriyorum pbo açmamış gibi 9bin küsür değer alıyorum, işlemci 3.7 lerde geziyor.
Hayır tüm limitleri kaldırmışsın bu kadar w çekmesi normal ısılarda kule tipine göre gayet normal

180-190w çekenini gördüm 🤣🤣 140w ne ki 🤣🤣

Elle ayar yapsan daha az ısınır ve daha az güç çeker.

Güç tüketimi fazla geldi. Deneme amaçlı i5 12400f ile yaptım rakip işlemciler olduğu için ve aldığım değer bu şekilde.

Hocam teklide sıkıntı yok o wat ve sıcaklık düşük, skorda olması gerektiği gibi. Çoklu çekirdekte sıkıntı
Çoklu çekirdeği yapmayı unutmuşum. :D Yapıp atacağım.
Çoklu çekirdek bitti. Sonuçlar bu şekilde.
1736589275277.png

Son düzenleme:

Hocam 5600 için olması gereken pbo ayarlarını söyleyebilir misiniz bilginiz varsa bende denemeyi düşünüyorum. Birde silikon kalitesini tam olarak nasıl anlarım.

180w çeken 1.5v basıyordur 🤠

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,801
Üyeler
192,803
Son üye
FarukEmreC
Geri