S25 Ultra mı 16 Pro Max mi

Memoli12345

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
Uzun zamandır iphone kullanıyorum yaklaşık 6 7 senedir fakat androide zor alışma gibi bir durumum olmayacaktır. 14 pro Max kullanıyorum 16 Pro Max mi geçmek mantıklı yoksa s25 ultramı?

14 pro max yetmiyor mu neden geçiyorsun ?

Uzun zamandır iphone kullanıyorum yaklaşık 6 7 senedir fakat androide zor alışma gibi bir durumum olmayacaktır. 14 pro Max kullanıyorum 16 Pro Max mi geçmek mantıklı yoksa s25 ultramı?
s25 ultra ucuzlarsa 2-3 aya geçebilirsin yoksa hiç geçme 14 pro 2 sene daha götürür

Pil 1 günü çıkarmıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil 1 günü çıkarmıyo %86 pil sağlığı
Şarjdan şikayetçiysen ultraya bakıcan onunda fiyatı yüksek şuan biraz idare et. 16da da pil sağlığı düşecek çünkü.

Şarjdan şikayetçiysen ultraya bakıcan onunda fiyatı yüksek şuan biraz idare et. 16da da pil sağlığı düşecek çünkü.
Tamamdır hocam ben en iyisi telefon geberene kadar kullanıyım yd almıştım 23 bine kayıt parası dahil boşuna masrafa gerek yok dediğiniz gibi

Pil 1 günü çıkarmıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil 1 günü çıkarmıyo %86 pil sağlığı
iphone telefonlarda şarj ömrü eskidikce işlemci performansını düşürürler daha uzun ömürlü olması için ve bu bi yerden sonra en küçük bi işlemde bile telefonun donmasına sebep oluyo ama samsungta böle bişey yok telefonlardan anlayan birisiyim samsung s25 herşekilde iphoneden iyidir bu arada iphone telefonlar hala 60hz destek sundukları halde giriş segment telefonlar bile artık 120hz destek sunuyor bu bile önemli bi sebep

Hocam şu an alacağın hiçbir telefon 1 günü çıkarmaz ki yoğun kullanımda.

iphone telefonlarda şarj ömrü eskidikce işlemci performansını düşürürler daha uzun ömürlü olması için ve bu bi yerden sonra en küçük bi işlemde bile telefonun donmasına sebep oluyo ama samsungta böle bişey yok telefonlardan anlayan birisiyim samsung s25 herşekilde iphoneden iyidir bu arada iphone telefonlar hala 60hz destek sundukları halde giriş segment telefonlar bile artık 120hz destek sunuyor bu bile önemli bi sebep
kesinlikle katılıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,624
Üyeler
183,448
Son üye
bykanly63
Geri