Dorske
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 151
Buyrun?Durun hak verici gelmiş haberimiz yokeksper falan mısın reel hayatında sen
Buyrun?Durun hak verici gelmiş haberimiz yokeksper falan mısın reel hayatında sen
Düşme...Buyrun?
Sağol dostum bir şey buyurmayayım ben senden benim hakkımda konuşmazsan sevinirimBuyrun?
Sabah sabah çok keyiflendim, sağlam aşşağıladım iyi geldi.Beyler ahhahashjuashah jsdhfjdsf beylerrrr devam ediyor lan beylerrr
Tamam kanka sende o zaman benim hakkımda böyle konuşmazsan sevinirim.Sağol dostum bir şey buyurmayayım ben senden benim hakkımda konuşmazsan sevinirim
FSDJHKFBSKJHFBSDF
PUHAHASHDASDBAS ULAN
Kendini aşağılamak küçük duruma düşürmek hoşuna gidiyorsa vay halineSabah sabah çok keyiflendim, sağlam aşşağıladım iyi geldi.
Rol calma rol calmaaVeriyorum? Daha başka ne istersin sayın havalı bey? Pardon g yazacaktım.
Bir baksana etrafına kim kiminle yastık geçiyor :dKendini aşağılamak küçük duruma düşürmek hoşuna gidiyorsa vay haline
Kanka ben senin hakkında bir şekilde konuşmadım zaten iyi gecelerin olsunTamam kanka sende o zaman benim hakkımda böyle konuşmazsan sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
FSDJHKFBSKJHFBSDF
Xnndndhshshd1 paket çekirdek bitti bekleyin yenisi alıp gelicem
Anlaşılan birileri bir şeyler yaptığını sanıyor burada farklı bir durum var o birileri de sizler oluyorsunuz dostlarRol calma rol calmaa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir baksana etrafına kim kiminle yastık geçiyor :d