❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Arkadaşlar yüksek tazeleme olduğu için vrr çok fazla gerekli değil artık. Örneğin 240 hz bir ekranda yırtılma daha çok kare hızı 240 dolaylarında gezinirken oluyor. Fps üst limitini 230'a kitleyin, eğer kartal gözlü değilseniz yırtılma hissetmezsiniz.

ALANA DENEYEN VAR MI ?

Bu yeni model G61SD, nvidia'nın sitesinden g-sync sertifikası aldı, VRR titremesinde bir gelişme var mı acaba ?

Öğrenci değilim nasıl alabilirim 😂

Asus Vg27aqml1a 2k 260hz kullanıyordum 1 senedir. Hikayeli karanlık temalı oyunlar oynarken siyahlar siyah olmadığı için ve ips glow olduğundan önümü görmüyordum. Örneğin Silent hill, dead space remake veya gece gündüz döngüsü içeren herhangi bir oyun.
Bu duruma sinir oldum ve bu monitörü aldım umarım beklentimi karşılar gerçi oled daha ne olacak

Asus Vg27aqml1a 2k 260hz kullanıyordum 1 senedir. Hikayeli karanlık temalı oyunlar oynarken siyahlar siyah olmadığı için ve ips glow olduğundan önümü görmüyordum. Örneğin Silent hill, dead space remake veya gece gündüz döngüsü içeren herhangi bir oyun.
Bu duruma sinir oldum ve bu monitörü aldım umarım beklentimi karşılar gerçi oled daha ne olacak
Hocam öğrenci belgesi olarak açıköğretim olmuyor mu yoksa ben mi yanlış yapıyorum 😂

okadar karanlık ki bazen karanlığa kızıyorum hocam sizi baya memnun eder korku oyunlarında :D

AQDMG'nin yanında pek iyi durmuyor parlaklık olarak, biraz kafamı karıştırdı.
1741099531666.png

Geri