❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Screenshot_2025-03-23-05-09-27-321-edit_com.google.android.gm.jpg

Adamlar not bırakın fiyatı gireriz diyolar. Bence riske değer.

Ben de posta yolladım dönüş yapmadılar daha 4 saat falan oldu
Direk cevap verdiler. Not bırakırsak fiyatı istediğimiz rakamda yazabileceklerini söylediler. Ama kumar tabii ki. Yapmayadabilirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafamı karıştıran 1 dolar yazmalarını istesek 1 dolarmı yazıcaklar :D vergi neredeyse olmuyo o zaman.

Direk cevap verdiler. Not bırakırsak fiyatı istediğimiz rakamda yazabileceklerini söylediler. Ama kumar tabii ki. Yapmayadabilirler.

Kafamı karıştıran 1 dolar yazmalarını istesek 1 dolarmı yazıcaklar :D vergi neredeyse olmuyo o zaman.
Sen tam olarak ne yazdın

Sen tam olarak ne yazdın
Ülkemde 30 dolar sınır olduğunu bu yüzden faturaya düz fiyat 60 dolarmı yoksa indirimli 19 dolarmı yazdıklarını sordum kısacası.

"Hello.
Due to customs laws in my country (Türkiye), I cannot buy products over 30 dollars. This product is 19 dollars with a discount, but 60 dollars without a discount. Do you write the price without a discount or with a discount on the invoice?
Thank you."

Ülkemde 30 dolar sınır olduğunu bu yüzden faturaya düz fiyat 60 dolarmı yoksa indirimli 19 dolarmı yazdıklarını sordum kısacası.
İnşallah indirimli fiyatı yazarlar iptal etmişsem ben 26 dolar indirimli aldıklarım bakalım şansa ne olacak 1000 tl verdi gelse kafi

Acınacak halimize gülüyoruz abi vaziyete bak. 30 dolarlık aldık içerde kalmaz umarım.

Gece gece düşündüğümüz şeylere bak kafayı yersin. 19 dolar için uğraşımıza bak.

patlamayız demi almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,500
Üyeler
186,342
Son üye
alperbayram
Geri