❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

beyler 30 dolarligi invite ile 20 dolara aldım sonuçta 30 dolardan hesap etse bile %60 desek 18 dolar 40 ile çarpsan 720 oluyor gümrük memuru sitesinden kontrol etse bile yine bu fiyatlara gelmiyor mu eğer fazla girerse itiraz edersin faturayı ibraz edersin iş çözülür diye düşünüyorum yanlış mıyım?

beyler 30 dolarligi invite ile 20 dolara aldım sonuçta 30 dolardan hesap etse bile %60 desek 18 dolar 40 ile çarpsan 720 oluyor gümrük memuru sitesinden kontrol etse bile yine bu fiyatlara gelmiyor mu eğer fazla girerse itiraz edersin faturayı ibraz edersin iş çözülür diye düşünüyorum yanlış mıyım?
3 gün sonra bitiyor indirimler gümrük memuru baktığında 90 dolar olarak görecek

3 gün sonra bitiyor indirimler gümrük memuru baktığında 90 dolar olarak görecek
RDT_20250310_2345038764164804794634392.jpg

O zaman sizden haber bekliyorum beyler takipteyim konuyu 🔥🔥🔥

1000 lira vergi çıkması için gümrükte ürün bedelinin ₺1.666,67 kabul edilmiş olması lazım. Onun da karşılığı €40.57 olduğundan o dediğin pek mümkün değil 😂.
o zmaan 600tlye okeyimmmm

itiraz etme varda genel sabit vergi kesiyorlar şuan saçma sekilde.
alixpress temu mantığı olmuyor vergi hesaplanan direk güzelde ne bilim saçma ve sıkıntılı biraz inş hepinizin ürünü geçer.
yinede aşırı pahalı ürün almayın

itiraz etme varda genel sabit vergi kesiyorlar şuan saçma sekilde.
faturadaki fiyatına göremi geçti kaldı oluyor yoksa gidipte internetten fiyat araştırmaları yapıyorlar mı? tamam belki vergiden kaçırmak için faturaya bakmıyor olabilirler ama indirime girmesi benim suçum mu?

faturadaki fiyatına göremi geçti kaldı oluyor yoksa gidipte internetten fiyat araştırmaları yapıyorlar mı? tamam belki vergiden kaçırmak için faturaya bakmıyor olabilirler ama indirime girmesi benim suçum mu?
saçma işe o anki duıruma yapıyor gümrük memurunun insafiyetine kalmış bazende direk geçiriyor

Vallahide şu hayatı hardcore modda yaşıyoz yaw
survir tr resmen yıllar önce aliexpress pandemide gelen fanları elimde belge ile gitmeme rağmen vermediler ptt çok problem bu başımızdaki kurumlar iğrenç

Güncel fiyata göre vergi keseceğine trye b2c satış yapmak isteyen sitelerle anlaşsın temu gibi aliex gibi alım esnasında ödeyelim vergimizi, öteki türlü hiç geçirmesin sürpriz olacağına

Şimdi diyelim gümrük memuruyum temu kargosu aliexpress kargosu her şey otomatik vergili yağ gibi akıyor kontrol etmeye gerek yok.

O sırada bir konteyner epomaker klavye gelmiş amirin diyor "şunlara baka ta vergi hesaplamasını yap"
Ulen yırtık dondan çıkar gibi çıktı bu klavyeciler deyip yaz 3000 TL vergi bu na yaz 2000 TL vergi buna dermi

😁😁😁

Sadece espri amaç lı yazdım 😁😁😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,893
Üyeler
186,551
Son üye
KuaNTuRK
Geri