Neler Yeni

Pc varken ps5 alınır mı

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Batuhan Altunay
Sizce özel oyunlar için hala playstation alınır mı gayet iyi bir bilgisayarım var fakat özel oyunları çıktığı gibide oynamak istiyorum değer mi sizce?

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
kerim deveci
Sizce özel oyunlar için hala playstation alınır mı gayet iyi bir bilgisayarım var fakat özel oyunları çıktığı gibide oynamak istiyorum değer mi sizce?
Kendin cevabını veriyorsun niye bize soruyorsun anlamış değilim
Özel oyunları önemseme seviyenle alakalı tamamen

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Batuhan Altunay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendin cevabını veriyorsun niye bize soruyorsun anlamış değilim
Özel oyunları önemseme seviyenle alakalı tamamen
oyunlar falan pcye bi süre sonra gelmeye başladı ya aga ondan yani tamam sana sormadım say daha okumadan anlamadan laga luga etmeyin şöyle ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Güngör
İlgilendiği Kategoriler
Video oyun, çizgi roman
Bence alınır. Multi platform oyunları PC'de, özel oyunları PS5'de oynarsın. Fakat şuda var. PS5 oyunları pahalı ama gelirin iyi ise PS5 tavsiye ederim. Evet bazı özel oyunlar PC'ye geliyor ama konsol rahatlıktır. Mesela PC'de bazı oyunlar optimizasyonu iyi çıkmıyor. Veya bazı oyunlar PC'de yok driver güncelle gibi biraz uğraştırıcı olabiliyor. Tabi her oyun değil. Ama konsol da ise mesela işten gelip oyunu indirdikten sonra koltuğa uzanıp oynuyorsun. Tabi bu senin kararın fakat gelirin iyi ise özel oyunları çıktıktan sonra hemen oynamak istiyorsan, ve gelirin iyi ise PS5 tavsiye ederim.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,793
İsim
efe araci
0 alınmaz 2. el alabilirsin , fazla pahalı.

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Batuhan Altunay
peki arkadaşlar gta konusunda ne düşünüyosunuz konsola özel mi çıkacak yine sizce ilk olarak birazda gta için düşünüyorum

Top Bottom