değmez benceSizce özel oyunlar için hala playstation alınır mı gayet iyi bir bilgisayarım var fakat özel oyunları çıktığı gibide oynamak istiyorum değer mi sizce?
Kendin cevabını veriyorsun niye bize soruyorsun anlamış değilimSizce özel oyunlar için hala playstation alınır mı gayet iyi bir bilgisayarım var fakat özel oyunları çıktığı gibide oynamak istiyorum değer mi sizce?
oyunlar falan pcye bi süre sonra gelmeye başladı ya aga ondan yani tamam sana sormadım say daha okumadan anlamadan laga luga etmeyin şöyle yaKendin cevabını veriyorsun niye bize soruyorsun anlamış değilim
Özel oyunları önemseme seviyenle alakalı tamamen
Reis paran varsa değerSizce özel oyunlar için hala playstation alınır mı gayet iyi bir bilgisayarım var fakat özel oyunları çıktığı gibide oynamak istiyorum değer mi sizce?
neden gerginsin reisKendin cevabını veriyorsun niye bize soruyorsun anlamış değilim
Özel oyunları önemseme seviyenle alakalı tamamen
0 alınmaz 2. el alabilirsin , fazla pahalı.Sizce özel oyunlar için hala playstation alınır mı gayet iyi bir bilgisayarım var fakat özel oyunları çıktığı gibide oynamak istiyorum değer mi sizce?
Gerginlik değil hocam adam soruda cevabı veriyor ben ps özel oyunlarını erkenden oynamak istiyorum diyor parası da varsa alsın onun dışında birkaç ay sonra oynamak koymazsa bilgisayar varken boşa masraf olurneden gerginsin reis
Alacak olsam özel oyun için değil de tekli ya da armut model rahat bir koltuğa oturup oynamak için alırdım.Sizce özel oyunlar için hala playstation alınır mı gayet iyi bir bilgisayarım var fakat özel oyunları çıktığı gibide oynamak istiyorum değer mi sizce?
Benim bildiğim hepsinde aşşağı yukarı aynı çıkacağıpeki arkadaşlar gta konusunda ne düşünüyosunuz konsola özel mi çıkacak yine sizce ilk olarak birazda gta için düşünüyorum