ayıktırmayalım bence daha iyi olmaz mı sormasakdostlar kargoyu alırken adama sorun vergiye nerden bakılıyor diye sonra dert olmasın tabi vergi almadan vermezlerde
İlla bilgisi vardır vergiyi vermeden vermez sanırımayıktırmayalım bence daha iyi olmaz mı sormasak![]()
bende hiçbişi istemedi verdi geçti direktİlla bilgisi vardır vergiyi vermeden vermez sanırım
Benimde ayni
Benim ki de aynı naptılar aynı kargoyu 10 kişiyemi yazdılarKanka saatine kadar aynı işlemiş ikimizin kargosuda![]()
Benimkide aynı ajjss herkese aynniBenim ki de aynı naptılar aynı kargoyu 10 kişiyemi yazdılar![]()
İns patlarsa sıkıntıönden gönderilen klavyeler vergisiz geçti bizimkileri patlatmasalar bari
Valla 1780 TL lik Total alışveris yaptım 1780 TL ye kadar öderim devamı sıkıntıben vergiye kabulum simdiden yeter ki gecsinde. vergi kesilmeyen arkadaslarin kargolari resmi tatillerden dolayi islenmeden gecmis olabilir gumrukten. bu bence en buyuk ihtimal. ya da belki yunexpress gercekten oduyordur bizim yerimize vergiyi. ama bence bu cok dusuk bir ihtimal. henuz gumrukten gecmeyen kargolarda vergiler kesilecek bence bu hafta.
gumrukten gectigi takdirde o kadar odemezsiniz hocam rahat olun. gumrukten gecmesi yeterli. benim de 3 adet toplamda 53 dolarlik total alisverisim oldu. kuponsuz hali 83 dolar civarinda. bir sikinti olmadan gecicegini dusunuyorum. yuzde 60 civarinda ki vergisene de okeyim simdiden.Valla 1780 TL lik Total alışveris yaptım 1780 TL ye kadar öderim devamı sıkıntı