❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

Beyler telefonlardaki OLED ekranlarda göz yorgunluğu azaltıcı PWM değeri var. Neden OLED monitörlerde böyle değerler verilmiyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k israf .1440P'ye geçmeye bak. 4k ekran kartını gereksiz yoran çözünürlük 1440P hala gayet iyi.
gereksiz yoran demeyelim lutfen. zira 4k monitore alisip 2k ekrana bakarsaniz bu sizin midenizi baya bir eksitecektir. Ancak gereksiz olmasi haricinde yorma konusunda haklisiniz. İyi bir kart sart ve cok daha az fpslere kanaatkar olmalisiniz.

G60SD'yi kasım 2024'den beri kullanıyorum merak ettiğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz.

Y

Yeni model dediğiniz ne 240 Hz olan mı model kronik sorunluysa iptal edelim 21 bin lira verip bir de servis servis koşturamam açıkçası
yeni model de yok 240hz olan da 360 hz olan kronik sorunlu.

Hocam kronik sorunu var mı bu piksel yenileme olayı vs varmış sanırım bu modelde 4-5 saatte bir yenileme falan mı yapıyor cihaz?
Aldığımdan beri herhangi bir sorunla karşılaşmadım, dp 1.4 - 4070 ti ve şu an 5070 ti ile kullanıyorum.
piksel yenileme olayını manuel olarak OSD'den de başlatabiliyorsunuz yada monitör kapandıktan sonra kendi otomatik yapıyor, monitörün gücünü kesmenize rağmen kırmızı ışık yanmaya devam ediyor, piksel yenileme tamamlanınca güç kesiliyor.

çalışırken de zaten anlık piksel yer değiştirmeleri kaydırmalar yapıyor, ama anlık ms düzeyinde çoğu zaman fark etmiyorsunuz panel koruma için her şey düşünülmüş artı panel arkasında dinamik akışkan sıvı soğutma sistemi var aşağıda paylaştığım linkte soğutma sisteminin nasıl olduğunu görebilirsiniz.

Monitörün detaylı incelemesini panel, elektronik devre, soğutma bileşeni konusunda aşağıda ki videoyu mutlaka izleyin derinlemesine inceleme yapıyor bu kanal panel'i falan baya baya söküyorlar, hemen hemen tüm monitörler var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni model de yok 240hz olan da 360 hz olan kronik sorunlu.
kronik sorunu neymiş merak ettim aynı modeli kullanıyorum da bir soruna kronik denmesi için bende de sorun yaşanması lazım

Ben kargoda iptal ettim. Samsung g65b 2k 240hz monitörüm var, çok gerek yok geçmeye. Uygun 4k oled olursa geçeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,835
Üyeler
174,250
Son üye
Maunix
Geri