❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

360 hz için stok olayı bitti herhalde direkt satışta değil ibaresi gelmiş raflardan kalkmış gg

Ölü piksel garantisi var mı veya çıkma durumu diğer monitörlere göre çok daha az ise alayım

tamamen stoktan kaldırınca 360ı iade etmesem mi acaba diye ikilemde kaldım şimdi :D

reis bu oğrenci indirimibnden üniversite oğrencilerimi faydalanabiliyor sadece
ben kardeşimin e devletinden belge aldım üniversite öğrencisi barkod numarasını yazdım bide tcsini oldu. Üniversite öğrencisi olması gerekiyor diye biliyorum

Kullanmaya başladım ama renkler soluk geldi, pek canlı gelmedi. İnternette bulduğum SDR ayarlarını denedim, HDR denedim, kalibre ettim ama çokta değişmiyor gibi.

Durum sizde de benzer mi? Renk ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz?

Flickerdan muzdarip arkadaşlar. Windowsun grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını kapatın bende flickera çözüm oldu gibi şimdilik.
Win11 de mi bu var sadece ben bulamadım da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanmaya başladım ama renkler soluk geldi, pek canlı gelmedi. İnternette bulduğum SDR ayarlarını denedim, HDR denedim, kalibre ettim ama çokta değişmiyor gibi.

Durum sizde de benzer mi? Renk ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz?
Ben de bir kaç ayar yaptım bana da soluk geliyor.

kullanırken olan pixel shift, ayarlarda olan çok nadiren (yılda 1 diyor LG galiba) yapılması gereken hard pixel refresh diğeri monitörü kapattığınızda olan 20dk süren pixel refresh
pixel shift olan yani monitör açıkken pixellerin anlık yer değiştirmesini nasıl açacağız hocam?

pixel shift olan yani monitör açıkken pixellerin anlık yer değiştirmesini nasıl açacağız hocam?
Açık gelmiyor mu o zaten? Kullanırken fark edersin zaten rahatsız ediyor başlarda :D

Flickerdan muzdarip arkadaşlar. Windowsun grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını kapatın bende flickera çözüm oldu gibi şimdilik.
Fg çalışmaz o zaman

Açık gelmiyor mu o zaten? Kullanırken fark edersin zaten rahatsız ediyor başlarda :D
Hocam ben ilk açtım sadece oled monitör ekrandayken bildiğin flicker yapıyordu onu amd freesync pro yu kapatarak çözdüm ama onun dışında bir şeyle karşılaşmadım. Dikkat etmem gereken bir ayar var mı? Yardımcı olur musun renklerde biraz soluk geliyor tam anlamadım 😅

Oled için fazla soluk geldi, bilemedim bende. Bir ayarını bulamazsam iade etmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,440
Üyeler
183,283
Son üye
yaflex
Geri