🔥İndirim Samsung S21 FE 2. Nesil 14.849 TL

ekran olarak neyi kötü, genelde herkes ekranı iyi diyordu da ben de ekran da iyidir diye almıştım
s20 fe ile aynı ekranı var mı bilmiyorum ama eskiden ekran parlaklığı çok azdı dışarıda telefonu kullanmak zulümdü yazılım güncellemesi ile çözdüler sonra. ben telefonu 2022de almıştım bir de yani uzunca süre öyle kaldı muhtemelen

Biraz koyup honor200 olmuyorsa da nothing phone1 alırdım 888 ile mutlu olamazsınız

Alınmaz bence. Isınıyor, pili kötü, son Android güncellemesini almak üzere, sürdürülebilir performansı başarısız, kasa plastik, ön kamera kötü.

fazla ısındığı söyleniyor ondan dolayı mı
ısınma ve pil. 888 kullanıyorum düzgün bir işlemci değil koyup honor200 almak veya 778g+ lı np1 almak daha mantıklı keza oyun oynamayan adam için nothing ile samsung arasında CPU gücü farkı olmadıgı için pek fark olmaz. 778G+ ile 888 cpusu neredyse aynı gücte bende 888 var ev arkadaşımda 778g var 3100 alıyor multide ben 3400-3500 alıyorum cok yakın. GPU da asıl fark o da oyun yoksa hiçbir şey ifade etmez sıradan kullanıcı adına

Np1 varken alınırmıki

ısınma ve pil. 888 kullanıyorum düzgün bir işlemci değil koyup honor200 almak veya 778g+ lı np1 almak daha mantıklı keza oyun oynamayan adam için nothing ile samsung arasında CPU gücü farkı olmadıgı için pek fark olmaz. 778G+ ile 888 cpusu neredyse aynı gücte bende 888 var ev arkadaşımda 778g var 3100 alıyor multide ben 3400-3500 alıyorum cok yakın. GPU da asıl fark o da oyun yoksa hiçbir şey ifade etmez sıradan kullanıcı adına
ben muhtemelen np1 yerine a36 tercih ederdim. işlemcide aynı hızlar zaten. kamera desen a36 gündüzleyin daha iyi gece daha kötü sonuç veriyor. ama güncellik batarya ömrü vs açısından a36 daha iyi np1 muhtemelen custom rom konusunda iyi olacaktır ama belli değil şimdilik pek iyi desteği yok

Ben ana kamera boyutudan dolayı np1 tercih ederdim
ben muhtemelen np1 yerine a36 tercih ederdim. işlemcide aynı hızlar zaten. kamera desen a36 gündüzleyin daha iyi gece daha kötü sonuç veriyor. ama güncellik batarya ömrü vs açısından a36 daha iyi np1 muhtemelen custom rom konusunda iyi olacaktır ama belli değil şimdilik pek iyi desteği yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,788
Üyeler
174,784
Son üye
Edvardox
Geri