🔥İndirim 1 Senelik Geforce Now 999TL + 4 Taksit

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,687
GFN yaptığı açıklamada geçen ay itibariyle artık kimseye 1060 kart denk gelmeyeceğini açıkladı. Artık herkese 2080 kart gelecekmiş.
Eğer böyle ise 999tl çok iyi bir fiyat. Şuan her oyunu açan 2.el bir pc bile rx6000'lü falan en az 10k'ya toplanır.
Eğer aileniz pc almaya karşı ise ve ekonmik özgürlüğünüz yok ise(lisedeyseniz vs.) tam öğrenci kardeşlerim için bir sistem. Senden büyük abinin veya kuzenin kredi kartıyla 4 taksitle alıp istediğin oyunu kasmadan oynayabilirsin.
Ek olarak GFN Yıl boyunca en düşük Kasım ayında oluyor. Şimdi alırsanız seneye kasımda biteceği için yine en iyi fiyatla gelecek sene yenilemiş olursun.
Rekabetçi oyunlar için hala geri de olsada hikayeli oyunlar için eğer internetiniz iyiyse hala çok iyi bir sistem.
Xbox'ın falan alternatifi olsada sunucuları TR'de olduğu için hiçbiri GFN kadar iyi değil.

1731156362104.png

Ek olarak globalde olan 4090 kartlar ile gelen üyelik modeli GFN Ultimate TR'ye de geliyormuş.

1731156758291.png

Premium varken mi ücretsiz denemede mi?
Yok yoğun saatlerde pre bile varsa sıra bekliyorsun bazen hala var mı bilmiyorum ama bir ara öyleydi.
Tabi muhtemelen free kadar 500 kişi beklemiyorsundur.

en son aşırı gecikme vardı bence almadan bir deneyin eğer kafanıza uyarsa alın

20k pc almak yerine 1k 12aylık gefnow almak mantıklı geliyor aslında.tv den bile oynarsın görüntü aldıkça :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ölsem almam diyenler
pc'm olmasa ve istanbulda falan yaşasam alırdım

Yanlış Bilgilendirme
20k pc almak yerine 1k 12aylık gefnow almak mantıklı geliyor aslında.tv den bile oynarsın görüntü aldıkça :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pc'm olmasa ve istanbulda falan yaşasam alırdım
yok servisleri berbat bide saat sınırı getircekler asla alınmaz

2080 yine globale göre aşırı kötü ama 1060 değil en azından ne diyeyim :D Son çare olarak düşünülebilir.

Geri