1000 tl ye kadar mikrofon önerisi

Reload

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Sadece iletişim için profesyonel bir şey olmasına gerek yok fiyat performans olarak iyi bi mikrofon lazım kulaklık mikrofonu ara ara cızırtı falan yapıyor kapa aç yapıyorum her seferinde o yüzden mikrofon alacağım öneriniz gerekiyor fiyatı biraz esnetebilirim

Sadece iletişim için profesyonel bir şey olmasına gerek yok fiyat performans olarak iyi bi mikrofon lazım kulaklık mikrofonu ara ara cızırtı falan yapıyor kapa aç yapıyorum her seferinde o yüzden mikrofon alacağım öneriniz gerekiyor fiyatı biraz esnetebilirim
1500 Tl

1500 Tl
1.500 tlyi çöpe atsam daha iyi perfirmans verir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thronmax Pulse düne kadar 1200-1400₺ bandında geziniyordu, fiyatı tekrar inerse öneririm. Biraz daha fazlasına da Thronmax Dome Plus bakılabilir.

peki bu mu yoksa arkadaşın attığı maono mu
Paylaştıklarımın ses kalitesi daha iyidir. DGM20S'nin her ne kadar ses çözünürlüğü yüksek olsa da ses performansı Fifine A6V'nin biraz gerisinde kalıyor.

me6s kullanıyorum temudan almıştım trdede satmaya başlamışlar müthiş bir şey

Paylaştıklarımın ses kalitesi daha iyidir. DGM20S'nin her ne kadar ses çözünürlüğü yüksek olsa da ses performansı Fifine A6V'nin biraz gerisinde kalıyor.
Tamam da aralarında 500 tl fiyat farkı var normal eğer senin attıkların daha kaliteli ise onlardan birini alcam yolsa bunu alcam tasarım olarak vs de iyi

Tamam da aralarında 500 tl fiyat farkı var normal eğer senin attıkların daha kaliteli ise onlardan birini alcam yolsa bunu alcam tasarım olarak vs de iyi
500₺ mi? Attığım iki mikrofon da DGM20S'den düşük fiyatta. A6V'den bahsediyorsan da, onu referans olsun diye söyledim; popüler mikrofon sonuçta. Onun da fiyatı ederinden fazla zaten.
Bütçe çıkıyorsa Dome Plus'ı alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thronmax Dome Plus'ın en ucuz fiyatı listelemeden kaldırılmış bu arada, paylaştığımda fiyatı 1700₺ civarıydı en ucuz. Ara ara yenileniyor stokları, bilgin olsun.

Thronmax Dome Plus'ın en ucuz fiyatı listeden kaldırılmış bu arada, paylaştığımda fiyatı 1700₺ civarıydı en ucuz. Ara ara yenileniyor stokları, bilgin olsun.
Hala stokta gözüküyor ama Epey'den az önce kaldırılmış niyeyse.

Son düzenleme:
Geri