Öneri 15K Bütçe Monitör Tavsiyesi

Hocam 320 Hz olması çok etki etmeyecek bana. Birde fazla sebebi var;
* Oyun oynamıyorum, oynarsam açık dünya, hikayeli oyunlar, asla FPS değil.
* HDMI 2.1 ile bağlıycam, 4K'da maks 120 Hz destekliyor, 200 Hz boşa gidecek, 160 bile fazla fazla yetiyor bana şu an.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocalarım ben bunu alıcam sanırım. Hangi satıcıdan alayım sizce? Işık sızması, ölü piksel fln olursa iade edebileceğim sağlam bir satıcı ve website olsun, 300 500 fazla veririm gerekirse sıkıntı değil.

Son düzenleme:
Hocam 320 Hz olması çok etki etmeyecek bana. Birde fazla sebebi var;
* Oyun oynamıyorum, oynarsam açık dünya, hikayeli oyunlar, asla FPS değil.
* HDMI 2.1 ile bağlıycam, 4K'da maks 120 Hz destekliyor, 200 Hz boşa gidecek, 160 bile fazla fazla yetiyor bana şu an.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocalarım ben bunu alıcam sanırım. Hangi satıcıdan alayım sizce? Işık sızması, ölü piksel fln olursa iade edebileceğim sağlam bir satıcı ve website olsun, 300 500 fazla veririm gerekirse sıkıntı değil.

Display port niye kullanmıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 15k bütçem var, çok sağlam bir monitör çıkarsa %10-15 daha eklerim. Monitörler hakkında çok bilgim yok, bu yüzden teknik ve detaylı bir "şunları istiyorum" listesi çıkaramadım. Kullanım amacı yazılım geliştirme, internette gezme, günlük kullanım vb.

Genel olarak istediğim şeyler;
* Düzgün, kaliteli bir marka olsun, uzun yıllar sorun çıkarmasın.
* 27 inç, 4K olsun.
* Siyah ve sade olsun, curve olmasın.

* Görüntü kalitesi ve renkler güzel olursa hoşuma gider.
* Tepkime süresi fln önemli değil, FPS online oyunlar oynamıyorum. İlla oyun oynarsam offline açık dünya oyunları oynarım.
* 165 Hz ekranlı laptop ile kullanıcam, yenileme hızı ona uyumlu olursa güzel olur ancak şart değil.

Katkılarınız için şimdiden teşekkürler.
Selam kanka biraz daha çıkabilirsen şu ürüne bakabilirsin seni uzun yıllar götürür ve çok memnun kalırsın

Selam kanka biraz daha çıkabilirsen şu ürüne bakabilirsin seni uzun yıllar götürür ve çok memnun kalırsın
Hocam konuyu hiç okumadın herhalde. 27 inç dedim, en az 4k dedim. Bu monitör 24.5 inç FHD. 380 Hz olması benim için hiçbir şey ifade etmiyor. 120 Hz üstü gereksiz bana, 4k ve 27 inç şart.

Arkadaşlar ben bu monitörü alıcam, sizden de onay almak istiyorum, ne diyorsunuz, son yorumlar?

Arkadaşlar hangi siteyi önerirsiniz? Ölü piksel, ışık sızması vb. durumlarda koşulsuz bir şekilde iade alması lazım, üçe beşe bakmıycam sağlam bir yer olsun, kafamda Amazon var şu an.

Geri