Neler Yeni

Yardım 2.5 Milyon TL'ye 2 Araç Tavsiyesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
4 kişi yazılım mühendisiyiz site yapıyoruz veya uygulama öyle söyleyeyim aslında ben orada sadece ara bulucu veya yöneten kişiyim yani yapılan işlemler bana ait denetliyorum firmalar ile anlaşmamız var bunların sorumlusu ben bri nevi çalışan gibiler ama çok yakın ve iyi arkadaşız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerileriniz nedir anneme x serisi alacağım babama karar veremedim max bütçe 2 araca da 2.5 milyon TL.

şunu belirteyim benim 4 oyuncu laptobum var ve ben çok fazla oyun oynamadığım için arkadaşlarla arada attığım için pahalı bir şey almadım yoksa g900 den bir kaç tane var ama iş olarak kullanıyoruz.
g900 ne tam anlayamadım. sadece tutarsız geldi o yüzden yorum yazdım.

TALHA MURAT

80+ Silver

NespaY

80+ Silver
Milletin konusunda sürekli Türkçe hatalar buluyordun. Aynısını yapacağım, umurumda bile değil.

Talha öncelikle Türkçe öğretmenin yok sanırım. Böyle cümle mi yazılır? Noktalama işaretleri kullanmayı sana öğretmediler mi?

Anaokulundan mezun.

Kaç yaşına gelmiş Türkçe kurallarından yoksun.

Okumanın yaşı yoktur. Git öncelikle Türkçe öğren.
Evveeettt mükemmel, yakışıklı, güçlü türkçeyi çok iyi bilen arkadaşımız geldi biat edin buna (!)

TALHA MURAT

80+ Silver
g900 ne tam anlayamadım. sadece tutarsız geldi o yüzden yorum yazdım.
benim kullandığım laptobun çok üstü diyeyim neyse kardeşim inan inanma bu beni ilgilendirmez yani sen bilirsin.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331

TALHA MURAT

80+ Silver
Arkadaşlar bu konudaki aracıma sadece yazılım yaptırdım 136 bgden 175 e çıktı tork 250 den 350 mi ne sanırım tam emin değilim bu aracı satsam kaça satarım orijinal parçaları sadece arka tampon değişti ön tampon onarıldı kaputun ucuda onarıldı 50 bin km de. 2016 aralık çıkışlı.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir tane x3 bir tane de 2. Elden alırım diyorsanız S90, 0 olsun diyorsanız S60 olabilir bence, tabii ki kendi fikrim :)

TALHA MURAT

80+ Silver

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
4 kişi yazılım mühendisiyiz site yapıyoruz veya uygulama öyle söyleyeyim aslında ben orada sadece ara bulucu veya yöneten kişiyim yani yapılan işlemler bana ait denetliyorum firmalar ile anlaşmamız var bunların sorumlusu ben bri nevi çalışan gibiler ama çok yakın ve iyi arkadaşız.

Önerileriniz nedir anneme x serisi alacağım babama karar veremedim max bütçe 2 araca da 2.5 milyon TL.

şunu belirteyim benim 4 oyuncu laptobum var ve ben çok fazla oyun oynamadığım için arkadaşlarla arada attığım için pahalı bir şey almadım yoksa g900 den bir kaç tane var ama iş olarak kullanıyoruz.
işte türkiyeye böyle çalışkan insanlar lazım

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
Ben annem ile babama araba almayı düşünüyorum borçlarından dolayı araçlarını bana satmışlardı piyasanın üstüne ve bende onlara araba almayı düşünüyorum annem daha çok bmw x serisini istiyor babama ise sportif araç almayı düşünüyorum kafam çok karıştı bmw ailecek daha çok seviyoruz 2 milyon TL içinde 2 araç önerirseniz sevinirim.

2 side benzinli olsun dizel gerek yok.
hocam gayyışşş gibi 2 tane fiat linea 1.3 multijet al geri kalanını bitcoine yatır (!)

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Ben annem ile babama araba almayı düşünüyorum borçlarından dolayı araçlarını bana satmışlardı piyasanın üstüne ve bende onlara araba almayı düşünüyorum annem daha çok bmw x serisini istiyor babama ise sportif araç almayı düşünüyorum kafam çok karıştı bmw ailecek daha çok seviyoruz 2 milyon TL içinde 2 araç önerirseniz sevinirim.

2 side benzinli olsun dizel gerek yok.
@TDK'denGeliyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom