cemtastan2301
80+ Gold
biraz bakıyım yazarım3-4 ay oynayıp bırakacağım şeye 4K vermek istemiyorum bu yüzden 2. ele yöneldim. Bu derece olayı falan varmış işte 300 derece en iyi galiba, 300 derece 600-700 TL civarı 2. el direksiyon seti önerir misiniz ?
@XecAts hocam dünkü konudan dolayı etiketlitorum.
Zamanım bol bekliyorum.biraz bakıyım yazarım
300 olmazdır o 900 derece olur en iyisi Logitech Force Gt veya zor bulunan g27 bakabilirsin Ve Ek Olark Sıfır 1.400 TL Rempage V900 Bakabilirsin3-4 ay oynayıp bırakacağım şeye 4K vermek istemiyorum bu yüzden 2. ele yöneldim. Bu derece olayı falan varmış işte 300 derece en iyi galiba, 300 derece 600-700 TL civarı 2. el direksiyon seti önerir misiniz ?
@XecAts hocam dünkü konudan dolayı etiketliyorum.
300 derece yok en iyi 900 derecedir genel olarak o fiyata alinabilecek dfgt veya rampage v900sZamanım bol bekliyorum.
Logitech driving force gt al bu bütçede en iyisi daha iyisini bulan yazsın
Logitech driving force gt veya g27 oda olmazsa rampage g-900s var.
300 olmazdır o 900 derece olur en iyisi Logitech Force Gt veya zor bulunan g27 bakabilirsin Ve Ek Olark Sıfır 1.400 TL Rempage V900 Bakabilirsin
İlan atma şansınız var mı ? 2. Elden pek anlamıyorum arızalı falan almayayım bilmeden.300 derece yok en iyi 900 derecedir genel olarak o fiyata alinabilecek dfgt veya rampage v900s
3-4 ay oynayıp bırakacağım şeye 4K vermek istemiyorum bu yüzden 2. ele yöneldim. Bu derece olayı falan varmış işte 300 derece en iyi galiba, 300 derece 600-700 TL civarı 2. el direksiyon seti önerir misiniz ?
@XecAts hocam dünkü konudan dolayı etiketliyorum.
Bunda vites falan var mı ?Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Pedalı yok yazıyor açıklamada.Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Anladım.Bunda vites falan var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pedalı yok yazıyor açıklamada.
Bu zaten bütçemi aşmış fiyatım, normalde en fazla 500 verirdim.Anladım.
V900-S öneririm fakat biraz bütçenizi aşıyor.
Anladım.Bu zaten bütçemi aşmış fiyatım, normalde en fazla 500 verirdim.