20.000TL'ye kadar tablet önerisi

Hocamlar merhaba bugün Honor pad V9,Samsung S10FE,iPad A16 ve Lenevo Idea Tab Pro arasında kaldım hangisini tercih etsem bilemiyorum
Bu tabletlerin arasından kesinlikle alınılmaması gereken Samsung S10 FE 12GB. Rezalet ötesi bir işlemcisi var. Lenovo 30W hızlı şarj destekliyor, Honor ise 66W. Honor IPS ekran Lenovo ise LTPS olarak belirtilmiş, LTPS ekranların tüketimi daha az. Ben Honor Pad V9 kullanıyorum, dizi film izliyorum oyun hiç oynamadım. Ses kalitesi çok iyi, görüntü akıcı ve düzgün, şarjı da gayet iyi gidiyor. Ama şu an tablet alacak olsam ve V9 ile Idea Tab Pro arasından seçim yapacak olsam Idea Tab Pro alırdım herhalde, ekran açısından hem daha büyük hem de daha iyi bir paneli olduğu için sanki daha iyi bir seçenek gibi görünüyor.

Hocamlar merhaba bugün Honor pad V9,Samsung S10FE,iPad A16 ve Lenevo Idea Tab Pro arasında kaldım hangisini tercih etsem bilemiyorum
s10 fe al kız arkadaşıma da aldırdım çok memnun

şahsen ekosistemde apple ı tutsamda bu bütçede apple düşünmem , samsung kullanıyorum memnunum , lenovo arkadaş kullanıyordu pek beğenmedim ama tercih meselesi ve modeli bilmiyorum kalemli baya büyük ekranlı bir modeliydi ama honor hakkında yorum yapamam kullanmadım da fiziksel olarak görmedim de.

Geri