- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 18,330
Yurtdışıyla uğraşılmaz.Yurtdışı 3k evet
Yurtdışıyla uğraşılmaz.Yurtdışı 3k evet
Seç beğen al bir sürü seçenek sunuyorum bu başlığa bakan kişilerde buraya bırktığım telefonları incelesinler en iyi olanı seçelimbulunduğum ilde redmi note 8 pro bulamadım ancak belirttiğim bütçe aralığında başka telefonlar önerirseniz yardımcı olursunuz ,şimdiden teşekkür ederim![]()
Önünüze geleni atmışsınız yalnız, böyle olmaz.Seç beğen al bir sürü seçenek sunuyorum bu başlığa bakan kişilerde buraya bırktığım telefonları incelesinler en iyi olanı seçelim
![]()
Huawei P40 lite E 64GB 4GB Ram 6.39
Huawei Huaweı P40 Lite E 64gb (SİYAH) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Huawei P Smart 2021 128GB 4GB Ram 6.67 inç 48MP Cep Telefonu Altın Fiyatı - Trendyol
Huawei Huaweı P Smart 2021 Pembe Altın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Oppo A74 128 GB Mavi Akıllı Telefon 4 GB (Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oppo A74 128 GB Mavi Cep Telefonu (Oppo Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com