2023 Seçimleri Anketi

Hangi Partiye Basacaksın?

• CUMHUR İTTİFAKI

Oylar: 17 34.0%
  • MİLLET İTTİFAKI

Oylar: 16 32.0%
  • BAĞIMSIZ

Oylar: 2 4.0%
  • OY ATMAM

Oylar: 15 30.0%

• Oy kullanan toplam üye
    50
  • Anket kapatıldı .
Yok demokrat dedem harbi kendini geliştirmiş. Eski kılıçtar ile yenisi arasında dağlar var. Korkak, çekingen ılıman adam gitmiş sert doğurucu biri gelmiş yerine. Ben şuan izlediği yolu beğeniyorum.
Alakası yok.
Herkesin olmasını istediği şeyleri ve ülkedeki eksiklikleri gündeme getiriyor.
Havadan para mı yağsın istedin?
Şaaak K.K. onu seçim vaadi yapar.

Bune besim tibuk mu
Besim Tibuk, ülke standartları üzerindeydi ama halk anlamadı.

Kemal adaları werdi werdi olmasın sonra :D.
Şaka maka hâlâ o olay için İnönü suçluyorlar.
Yok demokrat dedem harbi kendini geliştirmiş. Eski kılıçtar ile yenisi arasında dağlar var. Korkak, çekingen ılıman adam gitmiş sert doğurucu biri gelmiş yerine. Ben şuan izlediği yolu beğeniyorum
Dedemiz, dedemiz de o şu an gücünü ve gazını genç kitleden alıyor. Parti başkanlığı ile Cumhurbaşkanlığı çok farklı 😂 Yani aniden gazı söner falan. Ama aday olacağını biliyoruz. Ki bana sorarsan oy verenlerin çoğunluğu sırf İktidar gitsin diye verecek ki KK'de bunu avantaja çeviriyor. İktidarın yaptığı hataların üstüne gitmiyor. 1 gün gidiyor 2. Gün bırakıyor.

Dedemiz, dedemiz de o şu an gücünü ve gazını genç kitleden alıyor. Parti başkanlığı ile Cumhurbaşkanlığı çok farklı 😂 Yani aniden gazı söner falan. Ama aday olacağını biliyoruz. Ki bana sorarsan oy verenlerin çoğunluğu sırf İktidar gitsin diye verecek ki KK'de bunu avantaja çeviriyor. İktidarın yaptığı hataların üstüne gitmiyor. 1 gün gidiyor 2. Gün bırakıyor.
Türkiye de hep böyle olur zaten onun için adamı suçlamadım zaten. Ben şahsen mansur yavaş veya kk' nin aday olmasını isterim. İkisi de benim için aynı.
Besim Tibuk, ülke standartları üzerindeydi ama halk anlamadı.
Aynen bende messiydim zaten herkes bana falan bakıyordu ama işte değerlenmedim.

Lütfen oy verin
1642591597616.png

Geri