Yardım 2025 Yılında İphone 13 Almak ?

Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar Samsung a34 orta segment normal bir telefona sahibim İphone 13 e geçiş yapmayı düşünüyorum sıfır garantili bir şekilde samsung önerisi yapılacak farkındayım fakat iphone u deneyimlemek istiyorum teşekkür ederim herkese premium hissettirir mi sizce ?

A34'ün o kalas tasarımından sonra hissettirir ama 16e daha mantıklı olur.

13 Alabilirsin bende aldım gayet memnunum

Arkadaşlar Samsung a34 orta segment normal bir telefona sahibim İphone 13 e geçiş yapmayı düşünüyorum sıfır garantili bir şekilde samsung önerisi yapılacak farkındayım fakat iphone u deneyimlemek istiyorum teşekkür ederim herkese premium hissettirir mi sizce ?
2025 yılında almak hiç mantıklı değil , arkadaş önermiş zaten 16e bak 13 artık tarihi eser.

Asla 13 alma

Çok eski. Kısa süre içinde bir çok uygulama işletim sistemi ile uyumlu güncelleme sahibi olmayacağı için zorlanırsın. Sakın alma.

Mantıklı değil ama iPhone fiyatları upuçuk işte.

Geri