Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı tekrar stokta

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
kesinlikle sizin için iyi bir tercih olacaktır öyleyse hayırlısı olsun

ses kalitesi ses seviyesi aşırı fark var mikrofonu zaten söylemiyorum bile .d
Valla arkadaşta v2x var bende de önceden arctis 5 vardı cloud core kullanmaya başladım şimdi wireless olduğundan dolayı ses kalitesi anlamında pek fark anlayamadım herhalde müzikle alakanız var anlayabildiniz ses seviyesi konusunda haklısınız mikrofon konusunda da klasik hyperx cloud 2 ile aynı mikrofon kötü değil ama iyi de değil sonuç olarak görüşüne pek katılmıyorum ben abartıyosun gibi

mirbaJr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Demir
Ürünü şimdi kullanmaya başladım. 1-2 saat kullandım ve kafamda ağrı yaptığını hissettim. Eski kulaklığım Cloud 2 kabloluydu ve onda böyle bir sorun yaşamamıştım. Galiba Cloud 2 Core modeli biraz daha küçük bir model. Onun dışında ses ve mikrofon cloud 2 ile aynı sayılır.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
Ürünü şimdi kullanmaya başladım. 1-2 saat kullandım ve kafamda ağrı yaptığını hissettim. Eski kulaklığım Cloud 2 kabloluydu ve onda böyle bir sorun yaşamamıştım. Galiba Cloud 2 Core modeli biraz daha küçük bir model. Onun dışında ses ve mikrofon cloud 2 ile aynı sayılır.
Benimde ilk geldiğinde ağrıtır gibi oldu sonra geçti sanırım açıldı biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
Beyler kulaklık az önce elime geçti bir iki müzik dinledim ve arkadaşımla konuştum. Mikrofon testi yaptım. Arkadaşım sesimin iyi değil ama normal olduğunu söyledi. Ses yüksekliği yüksek değil %100 seste rap dinleyebiliyorsam bence çok yüksek değildir öyle bam güm bir bass da duyamadım, mikrofon iş görür idare edilir seviye. Kulaklık kafası büyük olanlar için problem oluşturabilir biraz küçük bir kulaklık kendinize göre yükseltip alçaltabiliyorsunuz ben en büyükte kullanıyorum. Daha birkaç dakikadır kullanıyorum ama kafamda yokmuş gibi, deri padler kulağımı tamamen yutuyor. Oyun testi yapmadım birazdan yapacağım. Yazılımını indirdim yazılımı böyle çok iyi değil. Resimde görünen dışında başka bir şey yok. Cloud Core Wireless modelinde bu yazılım desteği bildiğim kadarıyla yoktu bu modelde var. Bu linkten mic testini dinleyebilirsiniz. CS2 oynadıktan sonra ses kasmayla ilgili düşüncelerimi belirteceğim. https://wetransfer.com/downloads/81...etwork=link&t_s=download_link&t_ts=1731496086
driver linki var mı

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular