Alikose01
80+ Bronze
- Bütçe
- 4000
Merhaba ben şuanda İphone xs max kullanıyorum, çok memnunum ancak telefon sürekli işler için çok kullanışlı olmuyor, mesela araba kullanırken navigasyon niyetine açmak istediğimde çok ısınıyor kasmaya başlıyor ve şarja takılı olmassa şarjı hızlı tükeniyor o yüzden 2.bir hat alıp 2.bir telefon almaya karar verdim, iphone çok kullanışlı bir telefon o yüzden satmak istemiyorum ve 3-4bin tl'lik 2. bir telefon almak istiyorum sizce ne almalıyım ?
Not: İphone'u sadece aramalar, mesajlaşmalar ve banka işlemleri için kullanmak istiyorum.
Yeni telefonda olması gereken özellikler: akıcı bir android telefon olmalı, şarjı uzun gidebilmeli ve çok ısınmamalı, 120 hz - yüksek çözünürlüklü ekran veya iyi bir kamera aramıyorum, kullanım amacı sadece oyunlar, navigasyon ve netflix veya youtube gibi şeyler olucak
Not: İphone'u sadece aramalar, mesajlaşmalar ve banka işlemleri için kullanmak istiyorum.
Yeni telefonda olması gereken özellikler: akıcı bir android telefon olmalı, şarjı uzun gidebilmeli ve çok ısınmamalı, 120 hz - yüksek çözünürlüklü ekran veya iyi bir kamera aramıyorum, kullanım amacı sadece oyunlar, navigasyon ve netflix veya youtube gibi şeyler olucak